Het Musical Collectief zoekt zangers en zangeressen voor ‘Het Musical Collectief in Concert’!
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  10
Geregistreerd  2014-09-08

Het Musical Collectief is op zoek naar enthousiaste zangers en zangeressen met acteerkwaliteiten voor ‘Het Musical Collectief In Concert‘.

Repetities en beschikbaarheid
Vanaf 6 september vinden de repetities elke dinsdag- en donderdagavond van 20.00 tot 22.30 plaats in Gymnasium Sorghvliet, Johan de Wittlaan 22 te Den Haag. We verwachten dat deelnemers op deze avonden en tijdens het repetitieweekend 1 & 2 oktober aanwezig kunnen zijn!

Voorstellingen
De voorstellingen vinden 18,19 en 20 november 2016 plaats in het Kwadrant Theater te Zoetermeer.

Bijdrage
De deelnemersbijdrage voor deze productie is €100,-.

Audities

Ben jij gepassioneerd, enthousiast maar vooral ook beschikbaar? Geef je dan snel op voor de audities via .(JavaScript must be enabled to view this email address). Zodra wij je mailtje hebben ontvangen krijg je het aanmeldingsformulier. Vul het in en stuur het terug zodat wij je kunnen indelen en het auditiemateriaal incl. alle belangrijke informatie toe sturen. De auditie staat gepland op zondag 19 juni van 10.00 uur tot ongeveer 17.00 in Sorghvliet, Johan de Wittlaan 22, te Den Haag.

Artistiek team
Het artistieke team bestaat uit Léon Monné (muzikale leiding/dirigent), Melanie Westdijk (vocal coaching), Alexis Bloemen (regie) en Arjan van Aalst (repetitor).

Voor meer info check onze website (http://www.hetmusicalcollectief.nl) of like onze Facebookpagina https://www.facebook.com/hetmusicalcollectief/


Zien we je 19 juni? 😊

  [ # 1 ] 10 June 2016 11:48 AM
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  10
Geregistreerd  2014-09-08

Vergeet je niet op te geven!!
We zoeken met name nog een aantal mannen maar ook vrouwen zijn welkom!!