Castleden Musical The Wiz gezocht (Breda/Rijen)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Castleden Musical The Wiz gezocht

Stichting NoNonsense is een theateropleiding met groepen voor verschillende leeftijden in Breda en Rijen. Per september start de nieuwe productie The Wiz.

  Stichting NoNonsense heeft de volgende doelstellingen:
-Het begeleiden van ambitieuze, gedreven amateurs van 8 tot ongeveer 99 jaar die het maken van theater, maar musical in het bijzonder, als een passie ervaren.
-Het maken van hoogwaardige musicalproducties.
-De begeleiding van de deelnemers vindt uitsluitend plaats onder professionele leiding door ervaren mensen uit het musicalvak.
Theatergroep NoNonsense uit Rijen is gestart in 2005 en is voor leden vanaf 18 jaar toegankelijk.  Sommige leden hebben met NoNonsense als achtergrond ervaring opgedaan en zijn aangenomen op de (voor)opleiding van het Conservatorium, de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater of de MusicalFactory, voor anderen is het een uit de hand gelopen hobby, want passie is een vereiste en ongeveer een half uur per dag thuisstudie ook. De uitvoeringen van de nieuwe musical The Wiz zijn in juni 2017 in het Chassétheater in Breda.

Lestijd: woensdag van 19.30-22.30 uur, zaal D’n Appel in Rijen Kosten: €52,50 per maand (10 maanden)Gratis proeflessen zijn er op 22 juni, 29 juni en 6 juli. Deze lessen zijn er om te kijken of je ook zo blij wordt van het samen bezig zijn met zang, spel en dans. je mag alle drie de lessen meedoen.

Als je wil zien waar NoNonsense voor staat kun je komen kijken naar onze show. Op 18 juni 20.15 uur en 19 juni 16.00 uur presenteert Theatergroep NoNonsense de musicalshow TIEN in het Chassétheater in Breda. TIEN is een afwisselende jubileumshow vanwege het tienjarig bestaan met de hoogtepunten van de afgelopen shows. U ziet achtereenvolgens nummers uit Mamma mia, De drie musketiers, Chicago, Footloose, The Life, Heerlijk duurt het langst, Spring Awakening, Tanz der Vampire, Once upon a mattress, Sister Act, Petticoat, Urinetown en de komende show voor volgend seizoen: The Wiz. Kaarten kosten €15, inclusief pauzedrankje.

Voor kinderen en jongeren is er ook nog plaats. Instromen is mogelijk per 1 september. De Teenzz van NoNonsense is voor leden vanaf 8 -13 jaar.  De Youngzz voor leden van 13 t/m 17 jaar.  De uitvoeringen zijn in juni 2017 in het Chassétheater in Breda.
Lestijd Teenzz: vrijdag van 16.30-18.30 uur, Halte 48, Tramsingel 48 in
Breda
Lestijd Youngzz: vrijdag van 18.45-21.15 uur,  Halte 48, Tramsingel 48
in Breda
Gratis proeflessen zijn er op 24 juni en 1 juli.
Kijk voor meer informatie en aanmelden op http://www.stichtingnononsense.nl.