Vacature Danscoach / Choreograaf theatergroep Spot (Rijswijk)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Vacature Danscoach / Choreograaf seizoen 2016/2017

mei 17, 2016


Voor onze musical van het komende seizoen (oktober 2016 t/m september 2017) is Theatergroep SPOT op zoek naar een

Danscoach / Choreograaf

Wat ga je doen?

Als danscoach maak je onderdeel uit van het artistiek team (AT) van SPOT. Je werkt dus nauw samen met de regisseur en zangcoach. Samen beslis je mee over de stukkeuze, neem je audities af en verzorg je de rolverdeling. Je maakt samen met het AT een inhoudelijke repetitieplanning.

Je bent gedurende de repetitieperiode verantwoordelijk voor het maken en instuderen van de diverse (groeps)choreografieën. Je overlegt tevens met de regisseur en zangcoach over het eindresultaat.

We repeteren iedere vrijdag van 19.45u tot 22.45u in Rijswijk en hebben verspreid door het seizoen een aantal repetitieweekenden.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je bent een danscoach/choreograaf met stevige didactische vaardigheden die liefst vaker met een vereniging naar voorstellingen heeft toegewerkt. Je wordt blij van een enthousiaste, extraverte en leergierige groep musicalliefhebbers die voor hun hobby samen een productie maken en bent gedreven om het niveau van de groep naar een hoger plan te tillen.  Je bent een teamplayer, dans technisch sterk onderlegd en je kunt choreografieën samenstellen die in het artistiek beeld van de regisseur passen.

Is dit iets voor jou?

Stuur dan voor 3 juni 2016 je cv en motivatie naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) ovv “danscoach” en je naam. We zullen je meenemen in de selectie en na 3 juni berichten over de voortgang. Heb je voor die tijd vragen? Bel gerust met Yvonne Pribnow (voorzitter) 06-29536504.