Stichting NoNonsense bestaat 10 jaar!
change_status
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  25
Geregistreerd  2010-06-06

Stichting NoNonsense bestaat 10 jaar!
Tien jaar geleden besloten DJ Jansen en Joost de Jong om, na succesvolle workshops, een musicalgroep te starten in Rijen. Inmiddels zijn we tien jaar verder en vieren we het jubileum van Theatergroep NoNonsense.
De show TIEN, die op 18 en 19 juni gepresenteerd wordt in het Chassétheater in Breda, is een echte jubileumshow. Van de voorafgaande shows van alle jaren wordt telkens een stukje uitgevoerd. Zo komen alle hoogtepunten van de afgelopen jaren aan bod in tien heel afwisselende blokken. Zo ziet u achtereenvolgens stukken uit de musicals Mama Mia, De Drie Musketiers, Chicago, Footloose, The Life, Ja, heerlijk Zuster, Spring Awakening, Tanz der Vampire, Once upon a mattress, Petticoat en Urinetown.
Het laatste blok wordt een voorproefje van de show die volgend jaar door de groep op de planken wordt gezet: The Wiz. Voor deze musical zijn er gratis proeflessen op 22 juni, 29 juni en 6 juli in Zaal D’n Appel op Camping D’n Mastendol in Rijen. Vanaf 1 september starten de lessen weer en iedereen vanaf 18 jaar die houdt van zingen, dansen en spelen is welkom om bij de Theatergroep te komen.
Naast de lessen voor de Theatergroep verzorgt NoNonsense ook lessen voor jeugdigen vanaf 8 jaar. Deze lessen worden gegeven in Breda, bij Halte 48. Ook hier zijn gratis proeflessen te volgen op 24 juni en 1 juli. De Teenzz (8 t/13 jaar) staan met hun show “Alle kleuren van de regenboog” samen met de Youngzz (13 t/m 17 jaar) met hun eigen gekozen voorstelling “Wat als wij het voor het zeggen hadden?” op 18 en 19 juni in het Chassétheater in Breda.
Voor aanmelding van de proeflessen en voor meer informatie kunt u kijken op http://www.stichtingnononsense.nl.