PRODUCTIEWERKPLAATS: I LOVE YOU, YOU’RE PERFECT, NOW CHANGE!
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  5
Geregistreerd  2016-02-22

Afgelopen voorjaar zijn we gestart met de workshopreeks “Tekst- & Liedinterpretatie” welke een enorm succes is gebleken! Inmiddels vind hiervan zelfs ook al een tweede editie plaats (en dit zal ook zeker niet de laatste zijn)! Maar… naast deze korte reeks is het ook tijd voor iets nieuws! Iets groters! Een XL-variant: De Productiewerkplaats.

IN HET KORT
​​- 24 intensieve werk-/coachingsessies van 3 uur
- Afsluitende voorstelling in Het Haarlemmerhout Theater​
- 2 groepen van 8-10 deelnemers (16 jaar of ouder)
​- Locatie: Amsterdam
- Donderdagavond: 19.30-22.30u
- Periode: 12 januari tot en met begin juli 2017
- Coach/Regisseur: Martijn Egelmeer (o.a. The Sound of Music)

OMSCHRIJVING
In 24 sessies gaan we aan de slag met het script en de muziek van de succesvolle Off-Broadway productie: I LOVE YOU, YOU’RE PERFECT, NOW CHANGE! (script en liedteksten van Joe DiPietro en muziek van Jimmy Roberts). We duiken samen in de tekst/personages en tijdens de werksessies wordt je intensief gecoacht en uitgedaagd om het onderste uit de kan te halen. Daarnaast gaan jullie ook naar elkaar kijken en samen over de tekst, scènes en personages praten, zodat je ook van elkaar kunt leren.

Stap voor stap werken we op deze manier het hele script door en ontstaat er een voorstelling. Als afwisseling op dit proces zal een kundige repetitor de ensemblenummers met jullie instuderen en worden deze natuurlijk ook van staging voorzien.

Als kers op de taart zullen we deze reeks afsluiten met een intieme voorstelling in Het Haarlemmerhout Theater.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op http://www.martijnegelmeer.nl/workshops. Daar vind je een uitgebreidere omschrijving van De Productiewerkplaats, de productie (inclusief videofragmenten), de kosten en hoe je je aan kunt melden!
In geval van een teveel aan inschrijvingen, zal bij selectie ook de volgorde van inschrijving een grote rol spelen. Vergoot dus je kansen en schrijf je vandaag nog in!

Mocht je vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen via de mail, site of Facebook- pagina (like deze pagina en blijf ook meteen op de hoogte van het laatste nieuws)!


Wie weet tot ziens bij De Productiewerkplaats!


http://www.martijnegelmeer.nl
.(JavaScript must be enabled to view this email address)
http://www.facebook.com/martijnegelmeertheaterprojecten

[ Gewijzigd: 03 October 2016 07:59 PM by Martijn Egelmeer ]