Pipo de Clown
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Voor de musical en TV-serie van start gaat:

Primeur: Beroemde TV-clown Pipo in de Julianatoren

Samen met Mammaloe is de beroemde clown Pipo vanaf 14 april te zien bij de Julianatoren. De Julianatoren heeft hiermee de primeur! Pipo de Clown zal na zijn shows in het Apeldoornse pretpark namelijk te zien op televisie en het theater. Deze vrolijke familie voorstelling vol muziek, humor en circus is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen en te zien tot en met 28 mei.

De show
Pipo en Mammaloe parkeren hun Pipowagen op de Julianatoren voor een vrolijke show vol meedoedansjes en meezingliedjes. Het is een spannende dag, want Pipo is jarig, dus het belooft een groot feest te worden. Maar het lijkt erop dat Mammaloe van niets weet. Ze zou de verjaardag van Pipo toch niet zijn vergeten? Of zou het een grapje zijn om Pipo eens flink te laten schrikken?

Pipo ook terug op TV          
Pipo en zijn vrouw Mammaloe zijn een waar begrip in Nederland. Sinds de jaren ’50 reist Pipo de Clown rond in zijn Pipowagen. Ook de klunzige Klukkluk zal menigeen nog kunnen herinneren van vroeger. Pipo is in een nieuw jasje gestoken en ook de verhaallijn is door Van Hoorne Entertainment van deze tijd gemaakt. Naast de theatervoorstellingen “Pipo en de Piratenprinses”, is de beroemde clown samen met de andere circusvrienden, medio september, terug op televisie met een gloednieuwe TV-serie bij RTL Telekids.

Gratis naar Pipo
Met het gezinsabonnement van de Julianatoren ga je gratis naar de voorstelling van Pipo. Het abonnement biedt, naast een seizoen lang toegang tot het pretpark, gratis toegang tot alle evenementen bij de Julianatoren. Pipo is twee keer per dag in het Jul & Julia Theater te zien van 14 april en met 28 mei. Kijk voor de exacte showtijden op http://www.julianatoren.nl.

Julianatoren
De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10 jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!

Attracties
De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Zwevende Piraat!

Voor de kleintjes…
Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee in de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. Of stap als een piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park!

Je favoriete TV-karakters
Ze zijn dagelijks op televisie te zien; Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. En in het pretpark zelf kun je ze op in levende lijve tegenkomen. Geef ze een dikke knuffel en maak een mooie foto met ze zodat je deze thuis aan iedereen kunt laten zien.

Nieuwe Grote Parkshow!
In 2017 presenteert de Julianatoren een nieuwe grote parkshow in het Jul & Julia theater. De grote parkshow zal in het teken staan van Cowboys en Cowgirls uiteraard gespeeld door de vier mascottes meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. Ga jij mee op een spannend avontuur in het Wilde Westen?

Elke dag show-time (nieuwe shows)!
Jul en Julia de Muis heten je elke ochtend met een vrolijke openingsshow van harte welkom op het plein voor de Julianatoren. Ook kun je naar Julia’s Prinsessenbal of Julia’s Thaise show. Of dans mee tijdens Jul’s Piratenshow of Jul’s Safarishow!  Aan het einde van de dag bouwen Jul en Julia nog één groot, swingend feest en sluiten ze een dag vol speelplezier af met een vrolijke show.

Evenementen 2017
Pipo           14 t/m 17 april, 22 april t/m 7 mei, 20 en 21 mei, 25 t/m 28 mei.
Fien & Teun         alle weekenden in juni (en maandag 5 juni)
Julia’s Verjaardag     10 & 11 juni
Jul’s Verjaardag         8 & 9 juli
Woezel & Pip         1 & 2 juli, 26 & 27 augustus
AFAS Sprookjesweken     15 juli t/m 20 augustus
Zomeravond (Assepoester)  29 juli
Zomeravond (Sneeuwwitje)  5 augustus
Zomeravond (Hans & Grietje)    12 augustus
Thomas de Stoomlocomotief   Alle zaterdagen en zondagen in september
Halloween         29 september tot en met 29 oktober (op openingsdagen)
De Gouden Kaasgaaf     4 & 5 november
Het Mega Sint Spektakel   25 & 26 november

De toegang bij bovenstaande evenementen is bij de entreeprijs van het pretpark inbegrepen.

Jul’s Gezinsabonnement
Met Jul’s Gezinsabonnement geniet je met het hele gezin (ongeacht het aantal kinderen) één of meerdere seizoenen van alle attracties, shows en evenementen van de Julianatoren.

Entreeprijzen
De entreeprijs in 2017 bedraagt € 22,50 p.p. en online via http://www.julianatoren.nl geniet je van maar liefst € 2,- korting! Deze prijs geldt voor alle bezoekers vanaf 2 jaar.

Contact en adres gegevens
Julianatoren
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn
Tel.: 055 — 3575 115
E-mail:            .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website:        http://www.julianatoren.nl
Facebook:        http://www.facebook.com/julianatoren
Twitter:          http://www.twitter.com/dejulianatoren

  [ # 1 ] 22 September 2017 08:17 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

En eerst nog de televisieserie

PERSBERICHT

Hilversum, donderdag 21 september 2017

RTL Telekids en Van Hoorne Entertainment brengen Pipo terug op tv

Na 37 jaar komt Pipo de Clown terug op tv met een gloednieuwe serie: ‘De nieuwe avonturen van Pipo’, geproduceerd door Van Hoorne Entertainment. Op maandag 16 oktober starten de spannende verhalen van Pipo bij RTL Telekids.

Jonger, sneller en kleurrijker; Pipo krijgt een nieuw jasje. Maar, zijn typische Pipo-humor en zijn altijd vrolijke lach blijven onveranderd. Samen met Mammaloe, Klukkluk en de Dikke Deur neemt hij de kinderen van nu mee op de leukste avonturen en laat hij menig (groot)ouder met weemoed terugdenken aan zijn of haar kindertijd. Gastrollen in de nieuwe serie zijn weggelegd voor onder meer Ben Cramer en Jochem van Gelder.

De mooiste plekjes in Nederland In elke aflevering van de tv-serie bezoeken Pipo en zijn reisgenoten een gemeente in Nederland, waarbij ze de meest unieke plekjes van de streek aandoen. “Het is geweldig om te mogen werken met het karakter Pipo; zo’n lieve, toegankelijke clown die kinderen de schoonheid en diversiteit van ons mooie land laat zien. We zijn er samen met RTL Telekids ongelofelijk trots op dat we dit cultureel erfgoed in een nieuw kleurrijk jasje hebben mogen stoppen. We gaan de komende tijd nog heel veel horen van Pipo 2.0!”, aldus Michael van Hoorne, producent van de tv-serie.

Het verhaal Een verdronken stad, de grote wisseltruc, het zwarte schaap of een alleswetende raadselman. Sapperdeflap zeg! Elke dag weer beleeft Pipo een nieuw doldwaas avontuur. Samen met zijn lieve vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist hij in zijn wiebelende Pipowagen door Nederland. Rijdend door de bossen, over de heide, langs een oud kasteel of naar een gezellig, pittoresk dorpje. Op zoek naar de prachtigste plekjes waar het dynamische drietal hun vrolijke, muzikale circusvoorstelling kan spelen. Maar, met de Dikke Deur in de buurt, is het altijd weer de vraag of dat ook zal lukken!
‘De nieuwe avonturen van Pipo’ is vanaf maandag 16 oktober elke doordeweekse dag te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. Alle afleveringen zijn ook te bekijken via de Telekids app.