Jabber’s musicaldebuut!
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  5
Geregistreerd  2017-03-21

‘Naar de top zonder knappe kop’ is het musicaldebuut van Jabber. Met een enthousiaste cast van 15 man heeft het creatief team hard gewerkt en het eindresultaat laten we graag aan iedereen zien!

Onze zelfgeschreven musical zit vol humor, vrolijkheid en swingende muziek. Het verhaal gaat over Ferdinand; een vrolijke jongeman die zijn weg probeert te vinden in het bedrijfsleven. Zijn missie is om de carrière ladder te beklimmen, maar het liefst zonder moeite te doen. Een onmogelijke missie… of toch niet? Op zijn eerste dag vindt Ferdinand een mysterieuze gadget die hem belooft zonder moeite naar de top van het bedrijf te gaan. Tijdens deze tocht ontrafelen er geheimen en ontpoppen collega’s zich tot vrienden en vijanden. Maak kennis met o.a. zijn geliefde, een jaloerse collega, een gestreste manager, een mysterieuze bedrijfsarts en gezellige secretaresses. De weg naar de top lijkt makkelijk te gaan, totdat zijn collega’s Ferdinand in de smiezen krijgen. Lukt het Ferdinand om zijn missie te volbrengen?

De musical ‘Naar de top zonder knappe kop’ is te zien in Theater de Leeuw te Arnhem op 13,14 en 15 april 2018. Kaartjes kun je bestellen via http://www.jabbertheater.nl/kaartverkoop. We hopen jullie te mogen verwelkomen!