Cultuurmarkt Vlaanderen (26 aug Antwerpen)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

PERSBERICHT - Wilrijk, 10 augustus 2018

Op zondag 26 augustus staat entertainment productiehuis Deep Bridge voor het tweede jaar op rij op de Cultuurmarkt Vlaanderen. Net zoals vorig jaar, kunnen bezoekers live kennis maken met optredens van gekende én nieuwe wervelende musicalproducties (zoals musicals ‘Spamalot!’ en ‘Meiskes & Jongens’) die volgend seizoen in première zullen gaan.

Vorig jaar lanceerde de nieuwste telg in productieland Deep Bridge z’n eerste drie shows met succes op de Cultuurmarkt. Met ‘Ridders van de ronde keukentafel’, ‘Rocky Horror Show’ en ‘Doornroosje’ veroverde Deep Bridge de harten van zowel kinderen, jongeren als volwassenen en kreeg het lovende commentaren van pers en publiek.

Deze zomer zullen de bezoekers opnieuw getrakteerd worden op korte showmomenten van aanstormende shows zoals ‘Er was eens…, het Sprookjesconcert’, ‘Assepoester’, ‘Monty Python’s Spamalot’, ‘Meiskes & Jongens’ en ‘The Christmas Show’. Bovendien zal er aan de Deep Bridge stand heel de dag animo voorzien zijn zoals een grime- en verkleedhoek voor alle kinderen. Deep Bridge wil voor alle aanwezigen nà³g iets extra doen, daarom kan iedereen na elk showmoment zijn favoriete acteur of actrice persoonlijk ontmoeten op de stand!

De dag wordt feestelijk afgesloten met een meezingmoment. Een hoop artiesten zingt nummers uit de musicals die reeds de Deep Bridge revue passeerden én uit wat nog moet komen.
De showmomenten zijn te bekijken op de Deep Bridge stand (Handschoenmarkt) en het hoofdpodium (Groenplaats).
In 2017 bracht een recordaantal bezoekers — zo’n 150.000- een bezoek aan de Cultuurmarkt. Net zoals de vorige jaren kan men gedurende de dag genieten van gratis optredens in zalen en op buitenpodia in de Antwerpse binnenstad. Er is voor ieder wat wils: theater, wereldmuziek, musical, klassieke muziek, jazz, literatuur enz… Bovendien zetten de Antwerpse musea gratis de deuren open voor de bezoekers.

Showmomenten Deep Bridge stand Handschoenmarkt
12.45-13.00 Monty Python’s Spamalot
13.15—13.30 Er was eens…, het Sprookjesconcert
13.45-14.00 The Christmas Show
14.15-14.30 Meiskes & Jongens (met muziek van Raymond van het Groenewoud)
14.45-15.00 Titus & Fien
15.15-15.30 Assepoester
15.45-16.00 Meiskes & Jongens
16.45—17.00 Er was eens…, het Sprookjesconcert
17.15-17.30 Assepoester

Showmomenten musical podium Groenplaats

12.30-12.45 Er was eens…, het Sprookjesconcert
16.00-16.15 Monty Python’s Spamalot
16.30-16.45 Er was eens…, het Sprookjesconcert
17.30-18.00 Meezingen met nummers uit alles wat het voorbije jaar de Deep Bridge-revue passeerde en wat nog moet komen


Cultuurmarkt Vlaanderen is een gratis evenement in de Antwerpse binnenstad. Toegang is van 11u t.e.m. 18u. Meer informatie vindt u op: http://www.cultuurmarkt.be en www.deepbridge.be



  [ # 1 ] 24 August 2018 07:21 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Music Hall presenteert heerlijk seizoensaanbod
en smakelijke voorproefjes
op de Cultuurmarkt van Vlaanderen!

Op zondag 26 augustus wordt in Antwerpen met de 23ste editie van de Cultuurmarkt van Vlaanderen, het feestelijke startschot van het nieuwe cultuurseizoen gegeven. Op dit gratis cultuurfeest met reuzegrote infomarkt en live optredens, stellen zowat alle organisaties uit de Vlaamse kunst- en cultuursector hun nieuwe programma voor. Ook Music Hall mag aan de vooravond van hun 30ste seizoen uiteraard niet ontbreken en presenteert aan de Music Hall-stand op de Groenplaats het heerlijke seizoensaanbod ‘18 — ‘19. 

Voorproefjes op musicalpodium!

Op de Groenplaats zal er trouwens voor het eerst een podium exclusief voor musicalproducties staan en daarop serveert ook Music Hall enkele smakelijke voorproefjes. Zo kan je tussen 11u30 en 11u45, maar ook tussen 14u en 14u15 al even komen kennismaken/meezingen met de cast van ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’ en brengt een pittig stukje uit de succesproductie ‘The Best of Musicals’, je tussen 13u30 en 13u45 al helemaal in de sfeer voor de editie van 2019!



Foto’s + meet & greets cast ‘Hans en Grietje’!

Tussen 12u en 13u30 komt de aanwezige cast van ‘Hans en Grietje’ naar de stand van Music Hall en kunnen de kids (en ouders) op de foto met Hans (Wout Verstappen), Grietje (Ianthe Tavernier), de Boze Heks (Ilse La Monaca) én de hilarische, West-Vlaamse konijntjes Whoppie & Floppie (Michael Zanders en Charline Catrysse)

Kom nu zondag langs op de Groenplaats
en laat het nieuwe seizoen van Music Hall je smaken!

Voor het volledige seizoensaanbod van Music Hall, surf naar http://www.30jaarmusichall.be

  [ # 2 ] 24 August 2018 07:34 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

‘BLOOD BROTHERS’ BRENGT MUZIKALE HOOGTEPUNTEN OP DE CULTUURMARKT
De succesproductie van InTeam maakt zich op voor de herneming vanaf 7 september

Op de Cultuurmarkt van Antwerpen zal ook de musicalproductie ‘BLOOD BROTHERS’ van InTeam niet ontbreken. Naar aanleiding van de succesvolle eerste run wordt de herneming van BLOOD BROTHERS de muzikale kick-off van theaterseizoen 2019/20.
LOVENDE KRITIEKEN
De voorstellingen van ‘BLOOD BROTHERS’, in april, werden door pers en publiek met lovende kritieken omarmd. De korte run kon de vraag naar tickets niet aan en daarom werd besloten de musical te hernemen vanaf 7 september in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.
Buiten een aantal wisselingen in het ensemble, die o.a. door studenten van de Musicalopleiding in Brussel worden ingevuld, blijft de hoofdcast ongewijzigd. Jeroen Logghe en Jervin Weckx spelen de onfortuinlijke broers, Sarah Kefi kruipt weer in de rol van Mevrouw De Leeuw en Pieter Van Keymeulen zet opnieuw op onnavolgbare wijze zijn rol van Verteller neer. Liesbeth Roose speelt Mevrouw Janssens, de glansrol waarvoor ze bejubeld werd. Regisseur Niels de Valk en muzikaal leider Pietro Ramman leiden de herneming in goede (muzikale) banen.

PROGRAMMA CULTUURMARKT
-  In het kader van het musicalproject van Open Doek brengt InTeam om 11 uur een kleine selectie muzikale scènes uit de productie. De voorstelling gebeurt in het Keldertheater van het Fakkeltheater.
-  Om 15 uur staat dan de voltallige cast van BLOOD BROTHERS op het musicalpodium van de Groenplaats en brengt een aantal muzikale hoogtepunten uit de voorstelling, waaronder de evergreen ‘Tell Me It’s Not True’ (Zeg Dat Het Niet Waar Is).
HERNEMING
Een kleine twee weken later gaat dan de herneming weer van start. Van 7 tm 16 september staat de productie voor 7 voorstellingen opnieuw in de Rode Zaal van het Fakkeltheater en trapt daarmee het theaterseizoen 2019/20 af.
Het lijkt erop dat InTeam Producties de maand september — traditiegetrouw een ‘lauwe’ theatermaand volgens velen — zal gaan claimen. Voor september 2019 plant InTeam de kick-off van het nieuwe theaterseizoen in het Fakkeltheater met de musical ‘Kiss Of The Spiderwoman’, die voor het eerst in Vlaanderen te zien is!
Meer info:
http://www.inteam-producties.be
http://www.fakkeltheater.be/voorstelling/blood-brothers