Shows Nachtwacht België
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13658
Geregistreerd  2002-11-15

Groot nieuws voor de fans van Nachtwacht

Schitterend nieuws voor de talrijke fans van Nachtwacht! Na de serie op Ketnet en de film in samenwerking met KFD, komt Nachtwacht dit najaar met de allereerste Nachtwacht show!
Nachtwacht komt voor de allereerste keer naar het theater en dat belooft superspannend te worden! Want ook deze keer moeten onze helden het opnemen tegen een onbekend en mysterieus wezen dat er alles aan zal doen om Wilko, Vladimir en Keelin tegen mekaar op te zetten. Kom de Nachtwacht helpen dit monster te verslaan en zing mee met hun grootste hits! Ad inferos!

De show gaat op 14 september 2019 in première in het CC Asse. Daarna is ze te zien in Kursaal Oostende, Ethias Theater Hasselt, Plopsa Theater De Panne, CC Zwanenberg Heist-op-den-Berg, Schouwburg Kortrijk, Capitole Gent & Stadsschouwburg Antwerpen.

Tickets & info: studio100.com

  [ # 1 ] 17 September 2019 11:37 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13658
Geregistreerd  2002-11-15

Allereerste Nachtwacht Show
enthousiast onthaald

Na de serie op Ketnet en de film in samenwerking met Kinepolis Film Distribution (KFD), genoten de fans vandaag van de allereerste Nachtwacht show!

Nachtwacht was voor de allereerste keer te zien in het theater. Het werd een superspannende show want ook deze keer moeten onze helden het opnemen tegen een onbekend en mysterieus wezen dat er alles aan zal doen om Wilko, Vladimir en Keelin tegen mekaar op te zetten. Het publiek hielp de Nachtwacht heel enthousiast om dit monster te verslaan en zong mee met hun grootste hits!


De show is te zien in Kursaal Oostende, Ethias Theater Hasselt, Plopsa Theater De Panne, CC Zwanenberg Heist-op-den-Berg, Schouwburg Kortrijk, Capitole Gent & Stadsschouwburg Antwerpen.

Tickets & info: studio100.com

  [ # 2 ] 02 February 2020 03:42 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13658
Geregistreerd  2002-11-15

Groot nieuws voor de fans van de Nachtwacht!

Helden, zo heet de nieuwe single van Nachtwacht die morgen uitkomt! De bijhorende clip werd gedraaid tijdens de eerste Nachtwacht show,
Het Vervloekte Perkament, die druk werd bezocht door de vele fans! Deze show is vanaf morgen 31 januari te zien op dvd.

Ook in de bioscoop gaat het hard voor Nachtwacht, want de film Het Duistere hart mocht al meer dan 150.000 bezoekers verwelkomen in Vlaanderen!

En er is meer goed nieuws: er komt een nieuwe Nachtwachtshow aan: Nachtwacht Kersthow – het Vampieren bal!
Na het grote succes van Het Vervloekte Perkament staat Nachtwacht ook in 2020 in het theater met een nieuwe voorstelling vol spanning en magie. Vlad, Wilko en Keelin organiseren een vampierenbal maar dat loopt niet zoals verwacht… Een wezen uit de onderwereld duikt op. Kan de Nachtwacht ervoor zorgen dat het feest vlekkeloos kan doorgaan?
Zing mee en oefen al vast je dansbenen, want wie weet heeft de Nachtwacht jullie wel nodig om alles tot een goed einde te brengen…

PRAKTISCH
De Nachtwacht Kersthow – het Vampieren bal kan je bekijken in het Proximus Theater in Plopsaland De Panne vanaf 19 december 2020.
We organiseren een preview van deze show op 17 en 18 oktober 2020 in de Stadschouwburg in Antwerpen.

Bestel je tickets op http://www.studio100.com