MIchael starring Ben
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Internationale hit-theatershow Michael Starring Ben terug in Nederland
Na een uitverkochte reeks voorstellingen in 2019 toert de Engelse succesproductie Michael Starring Ben in mei opnieuw langs de Nederlandse theaters. De King of Pop wordt herdacht met een wervelende show die in Groot-Brittannië lovende recensies kreeg, en waarin alle grote hits oor en oog passeren.
422107 michael%20 %20starring%20ben%20%28c%29%20rechtenvrij ebfb35 original 1647957819
Dit choreografische theaterspektakel wordt uitgevoerd door de dansende en zingende Michael Jackson vertolker Ben Bowman. Al van kinds af is Ben gefascineerd door Michael en dankzij zijn jarenlange ervaring heeft hij zijn zang- en danskunsten zo geperfectioneerd dat het publiek ook echt gelooft naar Michael Jackson zelf te kijken. Het doel van Ben is dan ook om de muziek, dans en het charisma van Michael over te brengen naar het podium. Hij wordt hierbij geholpen door vier grandioze dansers en muzikaal ondersteund door een stevige band. 

“Adembenemend” en “Onmisbaar”, het zijn twee van de vele lovende reacties van critici in Groot-Brittannië. En ook in Nederland werd de tour in 2019 met veel enthousiasme onthaald. Het publiek wordt tijdens deze adembenemende show niet alleen getrakteerd op de grootste hits van Michael Jackson zelf, maar ook van The Jackson 5. Verwacht een reis langs meer dan 30 jaar van Michaels muziek met grootse hits als Thriller, Billie Jean, Beat It, Man in the Mirror en nog veel meer… 

Micheal starring Ben is gedurende de maand mei in verschillende theaters in Nederland te zien. Kijk voor meer informatie en tickets op http://www.ntk.nl/voorstelling/michael-starring-ben.