Nachtwachtshow ‘Het Donkere Spiegelbeeld’ op 29 oktober te zien in Roosendaal
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Nachtwachtshow voor het eerst te zien in Nederland
‘Het Donkere Spiegelbeeld’ op 29 oktober te zien in Roosendaal

Er is goed nieuws voor de Nederlandse fans van Nachtwacht! De gloednieuwe show ‘Het Donkere Spiegelbeeld’ komt naar Nederland. De voorgaande shows van Nachtwacht waren niet in Nederland te zien. ‘Het Donkere Spiegelbeeld’ is hierbij de eerste show van het bovennatuurlijke trio Vladimir, Wilko en Keelin die met hun magische krachten naar Nederland komen. De theatervoorstelling is op 29 oktober te zien in Schouwburg de Kring in Roosendaal.

Nachtwacht is een jongerenreeks op de Vlaamse zender Ketnet. De reeks gaat over de ‘Nachtwacht’, een bovennatuurlijk trio, Vladimir (Louis Thyssen), Wilko (Giovanni Kemper) en Keelin (Céline Verbeeck) met magische krachten, en hun magische raadsman Vega (Sven De Ridder). Ze wonen allen in het dorpje Schemermeer, dat ook een portaal is waar vaak wezens uit de onderwereld vandaan komen. De nieuwe show ‘Het Donkere Spiegelbeeld’ is de derde in de reeks van Vladimir, Wilko en Keelin. Voorgaande shows waren ‘Het Vervloekte Perkament’ en ‘Het Vampieren Bal’. Deze shows kwamen niet eerder naar Nederland en daarmee is de show over het donkere spiegelbeeld de eerste Nachtwachtshow die te zien is in Nederland.

Het Donkere Spiegelbeeld
Na het succes van de voorgaande shows ontdekken Wilko, Vlad en Keelin in de nieuwe voorstelling ‘Het Donkere Spiegelbeeld’ dat ze dubbelgangers hebben. Dit zijn niet zomaar dubbelgangers, maar hun donkere spiegelbeeld! Het komt tot een helse strijd tussen de goede en de slechte Nachtwacht. Maar wie zal winnen? Het belooft een waanzinnig spannend avontuur te worden. Kunnen Vlad, Keelin en Wilko hun grootste vijand verslaan?

De nieuwe voorstelling ‘Het Donkere Spiegelbeeld’ speelt op 29 oktober in Roosendaal.

Voor meer informatie: http://www.studio100.com/be/nl/nachtwacht

Ik ben tot nog toe erg gecharmeerd van de theatershows van de wat avontuurlijker Studio 100 series. Hoop dat er nog meer locaties volgen

  [ # 1 ] 24 May 2022 11:30 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Kürt Rogiers te zien in nieuwe theatershow van Nachtwacht!

Na twee zeer succesvolle theatershows, staat Nachtwacht vanaf oktober 2022 terug in het theater met hun derde show!  De nieuwe Nachtwachtshow draagt de naam ‘Het Donkere Spiegelbeeld’. En niemand minder dan Kürt Rogiers maakt zijn opwachting in deze nieuwe voorstelling.
Het belooft opnieuw een razend spannende strijd te worden tussen de Nachtwacht en de onderwereld… Deze keer strijden ze zelfs tegen hun eigen spiegelbeeld. De show trekt opnieuw door heel Vlaanderen. Je kan de Nachtwacht bewonderen in Asse, Gent, De Panne, Oostende, Hasselt & Antwerpen. De Nachtwachtshow trekt ook voor het eerst naar Nederland. De voorstelling staat daar in Roosendaal op de planken.

Kürt Rogiers: ““Het is een grote eer om een tijdje te mogen vertoeven in de magische wereld van de Nachtwacht. Het is een fantastische rol, ik kijk dan ook enorm uit naar de theatertour en de reacties van het publiek.”


Verhaal
Vlad, Keelin, Wilko en Vega mogen in het kledingatelier van de Hoge Raad een nieuwe outfit gaan kiezen omdat hun oude bijna is versleten. Kleermaker Zorax laat hen kiezen uit honderden verschillende kostuums.
Vlad merkt in het atelier een zonnebril op waarmee je gedachten kan lezen. Wilko is meteen verliefd op de stoere wolvenklauw die er ligt. En Keelin voelt wel iets voor de vleugels die er hangen. Ze wil er heel graag mee vliegen. Maar de voorwerpen blijken niet te koop. Je kan ze enkel ruilen voor iets heel persoonlijks. Wilko geeft een van zijn wolventanden aan Zorax, Keelin een lok van haar elfenhaar en Vlad een druppel bloed.
Maar vanaf dan gebeuren er vreemde dingen. Wilko, Vlad en Keelin ontdekken dat er dubbelgangers van hen rondlopen. Maar wat voert de valse Nachtwacht in het schild? Het komt tot een helse strijd tussen de goede en de slechte Nachtwacht. Maar wie zal winnen? 

Nieuwe clip “Zwarte Magie”
Aanstaande vrijdag 27/05 verschijnt ook de nieuwe clip “Zwarte Magie”. Die is deze te zien op het Nachtwacht YouTube-kanaal, Studio 100 TV en de gratis Studio 100 GO app.

‹‹ #Like Me concerten      Richard lll ››