Urinetown - NoNonsense
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15


STICHTING NONONSENSE PRESENTEERT DE MUSICAL URINETOWN
Stap 17 & 18 juni in de wereld van Urinetown en beleef een onvergetelijke ervaring! Deze musicalklassieker neemt je mee naar een dystopische wereld waar water schaars is en de sanitaire voorzieningen in handen zijn van een machtig bedrijf. Maar als de arme bevolking in opstand komt, ontstaat er een strijd om vrijheid en rechtvaardigheid die je op het puntje van je stoel houdt. 
Met een cast van maar liefst 69 mensen is dit de eerste musical van Stichting NoNonsense waarin alle leden meedoen.

Urinetown is een verhaal dat je aan het denken zet en je hart sneller doet kloppen met fantastische muziek en indrukwekkende choreografieën. Dit is een must-see voor iedereen die van theater houdt en zich graag laat meeslepen in een meesterlijk verhaal. 

En er is goed nieuws: de kaartverkoop voor Urinetown is nu geopend! Op 17 & 18 juni worden er 3 voorstellingen gespeeld in het Chassétheater in Breda. Zorg dat je er snel bij bent en koop je tickets voordat het te laat is. Deze klassieker blijft populair en de kaartjes zijn gewild. 

Dus waar wacht je nog op? Laat je verrassen en koop nu je tickets voor Urinetown voor een avond vol theater, muziek en emotie. Dit wordt een ervaring om nooit te vergeten! 
Koop je kaartjes nu via de website van het Chassétheater: https://www.chasse.nl/.../Teenzz_Youngzz_en…/Urinetown