Robin de Hood - Theatergroep Gewoon Leuk - Rotterdam
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Robin in de Hood
Robin Hood is de boogschietsensatie van het middeleeuwse Nottingham. Samen met zijn mattie Lil’ J steelt hij van de rijken. Maar of hij het geld ook aan de armen geeft? Welnee. Liever koopt hij er nieuwe Off-White Special Edition Air Jordan 1s van. Want het allerbelangrijkste is natuurlijk geld en roem.

Alhoewel… Als de gemene en kinderachtige koning Jan de macht krijgt, de belastingen opvoert en zijn nichtje, de slimme prinses Marianne, uithuwelijkt aan de sheriff, begint Robin toch te twijfelen aan wat er écht toe doet. Robin gaat de strijd aan met Jan in een serie van steeds meer uit de hand lopende listen, verkleedpartijen en wraakacties.

Robin in de Hood is een familievoorstelling vol humor, muziek, avontuur en snode plannen. Gegarandeerd gewoon leuk voor iedereen vanaf zeven tot honderdzeven jaar. Dus: steel je kaartjes van de rijken en kom met zijn allen kijken!

Theatergroep Gewoon Leuk
Theatergroep Gewoon Leuk bestaat uit een groep oud-Hofpleiners die samen hebben besloten om na hun tijd bij Hofplein door te gaan met theater. Robin in de Hood is hun eerste productie en deze spelen zij in hun oude vertrouwde Hofpleintheater.

De famielievoorstelling (7+) is 27 en 28 mei te zien in het Hofpleintheater.
De kaarten zijn te krijgen via onze website: http://www.robinindehood.nl