9 to 5 - Mithe Leuven
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Musicalcompagnie Mithe brengt 9 to 5: De Musical naar Leuven
What a way to make a livin’!


Leuven, 02/05/2023 - In juni brengt Musicalcompagnie Mithe 9 to 5: De Musical naar Leuven. In een regie van Rudi Giron neemt deze feelgood musical je meteen weer mee naar het kantoorleven van 1980. 9 to 5 speelt van 2 tot 10 juni in het Comeniusgebouw op de Tiensevest.

Net als in de iconische 80’s filmklassieker, volgt 9 to 5: De Musical het verhaal van collega’s Doralee Rhodes, Violet Newstead en Judy Bernly. Hoewel de dames zich allerminst vriendinnen noemen, verandert alles na de zoveelste misstap van hun egoïstische en seksistische CEO Franklin Hart. Ze nemen samen het heft in eigen handen om voor eens en voor altijd komaf te maken met het wangedrag van hun baas. En deze keer menen ze het!

9 to 5 wordt geregisseerd door Rudi Giron en de hoofdrollen worden vertolkt door Florence Mast (Doralee), Eva Holvoet (Violet) en Yasmine Abidi (Judy). Voor Florence, Eva en Yasmine is het de allereerste keer dat zij een hoofdrol mogen spelen. De pompeuze Mr. Hart wordt vertolkt door Joost Elli. Zij worden bijgestaan door getalenteerde castleden en een sterk vocaal ensemble. Wedden dat je je door het originele decor, de retro kostuums en de muziek en liedteksten van Dolly Parton even terug in 1980 waant?

Rudi Giron neemt je met veel plezier mee in de chaotische maar vooral hilarische avonturen van de medewerkers van Consolidated Industries. Deze musical is een must voor iedereen die de dagelijkse routine even wil doorbreken en wil genieten van een verhaal over vriendschap en empowerment.

9 to 5: De Musical speelt op 2, 3, 4, 9 en 10 juni in het Comeniusgebouw, Tiensevest 60. Tickets en info via http://www.mithe.be/9-to-5.