musical
Synopsis

Seth Gaaikema, Dirk Brossé en Frank Van Laecke creëerden een ware spektakelmusical geïnspireerd door één van de spannendste avonturen die Hergé (pseudoniem van Georges Remi, 1907-1983) ooit voor zijn held Kuifje tekende: het dubbelalbum De 7 Kristallen…
Start > Producties > 2007 > Oorspronkelijk > Kuifje - De Zonnetempel
Over...

 
producent:
Musical Dreams
jaar:
2007
duur:
165 minuten
pauze:
Ja
genre:
Oorspronkelijk
score:
websites:


Kuifje - De Zonnetempel

De musical


Artikelen
Musicalreport
29/10/07

Richard Spijkers uitstekende Haddock

29 oktober: een ouderwets goede Kuifje, en dat was zeker mede te danken aan de prima invulling van de rol van Haddock door Richard Spijkers. »
Recensie
18/07/07

Kuifje in Oostende

Oorspronkelijk zou Karel Deruwe 18 juli een officiële première hebben als kapitein Haddock, maar omdat hij de rol al vaak speelde werd hiervan afgezien.… »
Recensie
22/05/07

Een schitterende Zonnetempel

Een must voor elke liefhebber van Kuifje en van musical, en zeker voor wie van allebei houdt. Kuifje is een energiek spektakel. Sterk acteerwerk, sterke… »
Reportage
11/05/07

Voorproefje Kuifje erg indrukwekkend

De repetities voor Kuifje in Oostende zijn bijna ten einde. Musicalworld kreeg de gelegenheid alvast enkele scenes te zien en was zeer onder de indruk.… »
Reportage
14/02/07

Kuifje, de kinderaudities

Vanaf mei is de musical 'Kuifje en de Zonnetempel' 1 maand lang exclusief in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam te zien. De cast voor deze voorstelling… »
Perspresentatie
14/11/06

Kuifje - De Zonnetempel

Kuifje en de Zonnetempel is waarschijnlijk de meest spectaculaire voorstelling die ooit op de Vlaamse planken stond. Volgend jaar is deze musical, in herbewerking,… »
Musicalreport
30/04/05

Kuifje en de Zonnetempel

De liedjes zijn niet van topkwaliteit, maar het schouwspel is zeker de moeite waard. »