musical
Synopsis

Disney’s High School Musical gaat over twee middelbare scholieren. Troy, de populaire sterspeler van het basketbalteam, en Gabriëlla, een verlegen studiebol die nieuw is op school. Troy en Gabriëlla komen erachter dat ze een verborgen passie voor…
Start > Producties > 2009 > Pop musical > High School Musical
Over...

 
producent:
Stage Entertainment
jaar:
2009
duur:
pauze:
Ja
genre:
Pop musical
score:


High School MusicalNIEUWS
07/08/09

Nicolette van Dam in High School Musical

Gisteravond beleefde presentatrice / actrice Nicolette van Dam haar première in High School Musical in het Beatrix Theater in Utrecht. »
02/07/09

High School Musical deelt rapporten uit

De cast van High School Musical, Nathalie van Gent, Tommie Christiaan, Sarah Chronis en Paul Boereboom, deelde vanmiddag op basisschool De Rivieren in Amsterdam de rapporten uit. »
15/06/09

Nicolette van Dam in High School Musical

Actrice en presentatrice Nicolette van Dam zal vanaf begin augustus gedurende 3 weken in de rol kruipen van Juf Darbus in de familie-hitmusical High School Musical. »
31/03/09

Casper van Bohemen in High School Musical

Casper van Bohemen zal in de maanden mei en juni de rol van Coach Bolton op zich nemen in de familiehit High School Musical. Hij vervangt gedurende deze twee maanden Vastert van Aardenne die vanaf juli weer te zien is. »
09/01/09

Eerste try-out High School Musical in Hoorn

Morgenavond vindt in Schouwburg Het Park in Hoorn de eerste voorstelling plaats van de reizende musical High School Musical. »
29/05/08

Hoofdrollen High School Musical bekend

Het wereldberoemde koppel Troy en Gabriëlla uit High School Musical zal in de nieuwe musical van Joop van den Ende Theaterproducties worden ingevuld door Tommie Christiaan en Nathalie van Gent. »
11/04/08

Ook vierde High School Musical op de rol

In oktober mogen we High School Musical 3 in de bioskopen verwachten, maar er is al weer een vierde deel in de planning. »
22/10/07

High School Musical naar Nederland

Volgend theaterseizoen brengt Stage Entertainment naast Sunset Boulevard ook de musical 'High School Musical' naar Nederland. Dit in een co productie met Disney Theatrical Productions en als opvolger van 'Evita'. »
03/07/07

Disney en Stage Entertainment brengen High School Musical

Vanaf januari 2008 zal de populaire Disney High School Musical ook als nationale tour door Engeland te zien zijn. Het gaat een co productie tussen Disney en Stage Entertainment worden. »