musical
Synopsis

Nostalgisch, romantisch, humorvol en hartverwarmend. Petticoat speelt zich af in de jaren ’50 en vertelt het verhaal van het Groningse plattelandsmeisje Pattie dat erover droomt om wereldberoemd te worden. Ze springt in het diepe en vertrekt naar de…
Start > Producties > 2010 > Feel Good > Petticoat
Over...

 
producent:
Stage Entertainment
jaar:
2010
duur:
170
pauze:
Ja
genre:
Feel Good
score:
websites:


PetticoatNIEUWS
05/02/12

Hajo Bruins ontvangt Musicalworld Award

Afgelopen donderdag ontving Hajo Bruins de Musicalworld Award 2011 voor beste mannelijke bijrol. »
31/07/11

Laatste Petticoat

Op zondagmiddag 31 juli werd in Theater Orpheus in Apeldoorn de laatste voorstelling van Petticoat gespeeld. Naast publiek en genodigden was ook Musicalworld aanwezig. »
03/04/11

Cast Petticoat opent eerste treinrit Fyra naar Breda

De cast van de hitmusical Petticoat opende vanochtend de verbinding met Fyra via de
hogesnelheidslijn naar Breda. »
02/03/11

Musical Petticoat opnieuw naar Carre

Vanwege de overweldigende belangstelling zal de musical Petticoat voor de derde keer terugkeren naar Koninklijk Theater Carré Amsterdam van woensdag 20 tot en met zondag 24 juli 2011. »
21/01/11

Chantal Janzen eenmalig eigen magazine

Chantal Janzen nam gisteren trots de speciale ‘Petticoat Vrouw' in ontvangst. Naast haar hoofdrol in de musical heeft zij de laatste weken meegewerkt aan het magazine en ze was erg benieuwd naar het resultaat: “Prachtig! Ik ben er ontzettend trots op. Ik kan niet wachten om deze Vrouw te laten zien aan mijn collega’s in het theater.” »
31/12/10

Uitslag Musicalworld Top 50 Aller Tijden 2010

De Kerstman gaat weer huiswaarts, tijd voor de publicatie van de eindlijst van de MW Top 50 Allertijden 2010. De winnaars van het overzicht zijn Freek Bartels, Les Miserables en "La" Douwes ... en: er is een verrassende nieuwe nummer uno! »
16/12/10

Musical Petticoat krijgt IJssculptuur

n de kerstperiode van 15 december 2010 tot en met 9 januari 2011 is de musical Petticoat te zien in het World Forum Theater in Den Haag. »
22/11/10

1e exemplaar album Petticoat aan cast overhandigd

Irene Moors, televisiepresentatrice van het programma Life4You, heeft gisteren het eerste exemplaar van het castalbum van Petticoat aan de hoofdrolspelers overhandigd. »
06/10/10

Nieuwe tijd chatsessie Mike Weerts van Petticoat

Niet om 17 uur maar om 15 uur vandaag houdt Koninklijk Theater Carré een chatsessie met Mike Weerts uit Petticoat. »
29/09/10

Chat met Freek Bartels

In het kader van de chatsessies met spelers uit de lopende productie organiseert Carré ditmaal een sessie met Petticoat-speler Freek Bartels. »
29/09/10

Cast Petticoat lanceert scooter

Niet in de ruimte, maar Piaggio Vespa B.V. zal een gelimiteerde serie van honderd Petticoat Vespa’s op de markt brengen.

»
21/09/10

Brigitte Heitzer alternate Chantal Janzen in Petticoat

Brigitte Heitzer wordt de alternate van Chantal Janzen voor de rol van Patricia Jagersma in de nieuwe musical Petticoat. »
03/09/10

Cast musical Petticoat heeft eigen castbus

Vanaf vandaag is de Petticoat castbus te zien op de Nederlandse wegen. Hij is zojuist vertrokken vanaf Amsterdam naar Hoorn.

»
18/08/10

Voorproefje musical Petticoat

Vandaag gaf de cast van Petticoat een muzikaal optreden in repetitieruimte Focus in Amsterdam. Petticoat is vanaf 18 september te zien in de 14 grootste theaters in Nederland. »
16/08/10

Musical Petticoat krijgt reallife soap

RTL 4 gaat een nieuw tv-programma uitzenden waarin Chantal Janzen wordt gevolgd tijdens haar voorbereidingen op de nieuwe musical ‘Petticoat’ van producent Stage Entertainment. »
24/06/10

finalisten Mary Poppins in Petticoat

Rosalie de Jong, Simone Breukink en Willemijn de Vries zijn het komende theaterseizoen te zien in het ensemble van de nieuwe Nederlandse musical Petticoat. »
22/04/10

Kaartverkoop musical Petticoat gestart

De musical ’Petticoat’ van Joop van den Ende Theaterproducties is de opvolger van de Nationale Tour musical ‘Mamma Mia!’die vanaf 19 mei in Theater Heerlen te zien is. »
10/02/10

Nieuwe Acteurs Petticoat bekend

Erwin van Lambaart heeft deze week een aantal namen van nieuwe castleden van de nieuwe musical Petticoat gegeven. Naast Chantal Janzel en Freek Bartels schitteren andere sterren ook in deze musical. »
31/10/08

Joop van den Ende produceert nieuwe musicalcomedy voor Chantal Janzen

Joop van den Ende produceert nieuwe musicalcomedy speciaal voor Chantal Janzen. »