musical
Synopsis

Monty Python's Spamalot is een komische musical, gebaseerd op de film Monty Python and the Holy Grail. Net als de film is het verhaal een hilarische parodie op de legende van Arthur, maar vele andere aspecten verschillen van de film, vooral door toegevoegde…
Start > Producties > 2011 > Komedie > Spamalot
Over...

 
producent:
Musical van Vlaanderen
jaar:
2011
duur:
150
pauze:
Ja
genre:
Komedie
score:
websites:


SpamalotNIEUWS
08/11/11

Oliver!, Toon en Spamalot winaars Vlaamse Musicalprijzen

Met drie prijzen waren Oliver! en Spamalot de grote winnaars. De twee prijzen voor Toon verrasten producent Albert Verlinde. »
09/05/11

Chat met Lancelot.

Aanstaande woensdag is het mogelijk te Chatten met "Lancelot" Owen Schumacher. »
21/04/11

Eric Idle bij musical Spamalot

Eric Idle, een van de grote namen van Monty Python en schrijver van de succesvolle musical Monty Python’s Spamalot, komt naar Nederland. Hij wordt zaterdag 21 mei ontvangen door producenten Albert Verlinde en Geert Allaert bij de Nederlandse versie van zijn productie in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. »
29/03/11

Spamalot App voor de telefoon

Vanaf vandaag is een gratis App van de musical Monty Python’s Spamalot te vinden in de App Store. Daarmee is de Nederlandse versie op de voet te volgen aan de hand van video’s, foto’s en nieuwtjes »
14/03/11

Herman Finkers wordt God

De felbegeerde rol van God in de komische Monty Python-musical Spamalot is toegekend aan cabaretier Herman Finkers. »
11/03/11

Making-of Spamalot the Musical

Paul Groot en Owen Schumacher maken een TV-special over de musical Monty Python’s Spamalot, waarin zij zelf vanaf 12 april in vijf grote theaters te zien zijn. Het eenmalige programma heet Help, mijn man is ridder! en wordt uitgezonden op zaterdag 9 april, om 23.10 uur, bij RTL4. »
26/02/11

Frank Lammers toch niet in musical Spamalot

Frank Lammers is gestopt met de musical Spamalot. De 38-jarige acteur wil meer tijd met zijn gezin doorbrengen. Acteur Pepijn Gunneweg neemt zijn rol over. De musical gaat 14 april in première in Rotterdam. »
21/01/11

Repetities musical Spamalot van start gegaan

"Spamalot dreigt goed te worden..." Met deze gevleugelde woorden gaf Stany Crets de aftrap van de repetities voor Monty Python's Spamalot. »
13/07/10

Spamalot website vol komische onzin

Met de site Spamalot.be is de internetwereld naast wat info ook een hoop onzin rijker. »
25/03/10

Linda Wagenmakers in Spamalot

De casting van de Nederlandstalige versie van de Monty Python-musical Spamalot nadert zijn afronding. Vandaag maakt V&V bekend dat Linda Wagenmakers (Hans en Grietje) de rol zal spelen van Lady in the Lake (Dame van het Meer). »
04/02/10

Koefnoen in Nederlandse Spamalot

Musical van Vlaanderen en V&V Entertainment komen in het voorjaar van 2011 met de nieuwe musical Monty Python’s Spamalot. Dat hebben Geert Allaert, Albert Verlinde en Roel Vente bekend gemaakt. »