musical
Synopsis

Het visuele spektakel, geïnspireerd op het boek Zorro van Isabel Allende, vertelt het verhaal van een gemaskerde strijder die vecht voor rechtvaardigheid en het avontuur liever opzoekt dan uit de weg gaat. Een levenslustige hartenbreker bij wie het ritme…
Start > Producties > 2011 > Cult > Zorro
Over...

 
producent:
Joop van den Ende Theaterproducties
jaar:
2011
duur:
pauze:
Ja
genre:
Cult
score:
websites:


ZorroNIEUWS
31/12/11

Lone van Roosendaal ontvangt Musicalworld Award

Voor haar rol van Inez in Zorro verdiende Lone van Roosendaal de Musicalworld Award voor beste vrouwelijke hoofdrol. »
18/10/11

Haddad volgt van Kooten op in Zorro

Vanaf 1 november 2011 is Christophe Haddad te zien in de musical Zorro als Ramon, de broer van Zorro »
07/07/11

Twee Zorro’s worden zingend duo

Tijdens Op zoek naar Zorro werden ze dikke vrienden. Nu zijn Jeroen Dekkers en Dennis de Groot een zingend duo. Aanstaande zondag lanceren zij hun zangcarrière met een eigen single. »
30/06/11

Roman van der Werff’s officiële alternate premiere

29 juni kreeg Roman van der Werff zijn eigen premiere voor de rol van Zorro in de gelijknamige productie. »
09/06/11

Rop Verheijen als Sergeant Garcia in Zorro

Vanaf vandaag is Rop Verheijen te zien in de musical Zorro als Sergeant Garcia. David Davidse, die eerder deze rol speelde, is herstellende van een buikoperatie en zal voorlopig niet te zien zijn in Zorro. »
14/04/11

Eigen postzegel voor musical Zorro

Vandaag werd aan Lone van Roosendaal, Tommie Christiaan en René van Kooten, allen hoofdrolspelers van de nieuwe musical Zorro, een eigen postzegel overhandigd. »
28/03/11

Roman van der Werff toch te zien als Zorro!

Roman van der Werff wordt de vaste vervanger van Tommie Christiaan in de rol van Zorro. Na de première zal Roman ook als Zorro te zien zijn in verschillende theaters in Nederland. »
15/03/11

Ruud van Overdijk toch Zorro

Ruud van Overdijk mocht dan niet als winnaar uit de bus komen van het programma Op zoek naar Zorro, toch zal hij deze hoofdrol gaan spelen. »
20/02/11

Tommie Christiaan winnaar Op zoek naar Zorro

Op 19 februari vond de finale plaast van het tv programma Op zoek naar Zorro. Tommie Christiaan werd door het publiek gekozen om deze hoofdrol te mogen gaan spelen. Musicalworld was erbij en sprak na afloop ook nog even met Erwin van Lambaart, panellid en directeur van Stage Entertainment. »
18/02/11

Zorro backstage in de ban van de finale

In de finale van Op zoek naar Zorro strijden de laatste drie Zorro’s om de felbegeerde hoofdrol. Ook deze week is Soundos El Ahmadi weer van de partij. Samen met Noortje Herlaar presenteert zij tussen de twee shows door Op zoek naar Zorro Backstage. »
12/02/11

Dennis de Groot alsnog in musical Zorro

Dennis de Groot heeft vanavond Op zoek naar Zorro moeten verlaten maar zijn musical avontuur is nog niet voorbij. Erwin van Lambaart bood hem terplekke een rol in het ensemble van Zorro aan om 'vlieguren' in het vak te maken. »
11/02/11

Halve finale Zorro met liefdesduetten

Pearl Jozefzoon, Bettina Holwerda, Rosalie de Jong en Nurlaila Karim zullen de Zorro's verleiden tot een liefdesduet. »
30/01/11

Kijkcijfers Op zoek naar Zorro stijgen licht

Het wegvallen van concurrerende televisieprogramma's als Popstars en The Voice of Holland heeft Avro's Op zoek naar Zorro slechts een kleine stijging in kijkcijfers opgeleverd. De kijkcijferteller bleef gisteravond steken op 914.000, dat betekent 20.000 nieuwe kijkers. »
28/01/11

Ellen ten Damme in Op zoek naar Zorro

In de achtste finale van Op zoek naar Zorro is de rol van gastpanellid weggelegd voor rockchick Ellen ten Damme. Deze stoere dame weet precies wat de kandidaten in huis moeten hebben: “Elke vrouw wil toch eigenlijk een stoere charmante Zorro. Ik zou verliefd op Zorro moeten kunnen worden. »
20/01/11

Antje Monteiro in panel Op zoek naar Zorro

Aanstaande zaterdag neemt Antje Monteiro de rol van gastpanellid bij Op zoek naar Zorro op zich. Naast het inzetten van haar expertise bij het beoordelen zingt ze samen met de Zorro’s het openingsnummer. Deze week wordt het extra spannend want twee Zorro’s verlaten het strijdtoneel. »
14/01/11

Kim-Lian van der Meij in Op Zoek naar Zorro

Kim-Lian van der Meij zal morgen als 3e panel lid te zien zijn in de 3e live show van Op Zoek naar Zorro. Zij zal naast Pia Douwes, Erwin van Lambaart en Willem Nijholt haar mening mogen geven over de 9 overgebleven Zorro's. »
13/01/11

Samuel en Sandor in Op zoek naar Zorro backstage

Afvallers Samuel en Sandor zullen naast gelegenheidsmusicalspeler Geert Hoes en gastpresentatrice Tineke Blok te zien zijn in de backstageuitzending. »
07/01/11

Karin Bloemen in Op Zoek naar Zorro

Karin Bloemen zal zaterdag het panel van Op zoek naar Zorro versterken.‘’Ik geef al zo’n 20 jaar les, eerst aan de academie voor kleinkunst en nu bij de academie van Frank Sanders. »
03/01/11

Songs van Keane en The Police in tweede Zorro-show

Aanstaande zaterdag zingen de Zorro's naast musicalsongs ook hits van Ricky Martin en Marco Borsato. »
02/01/11

Miljoen kijkers voor Zorro

Na teleurstellende cijfers voor de inleiding op Op zoek naar Zorro stemden iets meer dan een miljoen kijkers af op de eerste liveshow op nieuwjaarsdag en waren zij getuige van de voortijdige aftocht van Sandor Sturbl. »
31/12/10

Songs van Adam Lambert en Bryan Adams in Zorro-show

Aanstaande zaterdag zingen de Zorro's naast musicalsongs ook hits van Black Eyed Peas en Bruno Mars. »
28/12/10

Brigitte Heitzer in op zoek naar Zorro

Brigitte Heitzer, de winnares van Op Zoek Naar Evita, is op 1 januari gastjurylid in de eerste aflevering van Op Zoek Naar Zorro op Nederland 1. »
07/12/10

Zorro op oud én nieuw

Zowel op oudjaarsdag als op nieuwjaarsdag zijn er programma's te zien rond de zoektocht naar Zorro. »
16/11/10

Op zoek naar Zorro op zaterdag

De Avro luidt het nieuwe jaar in met de eerste liveshow van Op zoek naar Zorro. De zaterdagavond wordt de nieuwe thuisbasis van de talentenjacht die op zoek is naar potentiële musicalsterren. »
30/08/10

Finalisten Op Zoek naar Zorro bekend

Gisteren zijn tijdens de Avro Musical Sing-a-Long op de Uitmarkt de elf finalisten ontmaskerd van Op zoek naar Zorro. De Avro zond het programma live uitgezonden en ruim 1,4 miljoen kijkers waren getuige van dit evenement vanaf het Museumplein. »
15/04/10

Johan Nijenhuis op zoek naar Zorro

Deze week zijn de audities van start gegaan voor ‘Op zoek naar Zorro’. Vandaag, tijdens de theaterronde is Johan Nijenhuis gastjurylid. »
29/03/10

Niet genoeg Zorro’s voor Op zoek naar

De AVRO zoekt meer kandidaten die willen gaan strijden om de hoofdrol in de musical Zorro. 'Tot nu toe melden zich goede acteurs en musicalsterren', vertelt Christine Braun van de omroep, 'maar we hebben er meer nodig. »
11/03/10

Inschrijftermijn Op Zoek naar Zorro nog 1 week open

Mysterieus en sexy musicaltalent opgelet! De AVRO zoekt op dit moment nog volop kandidaten voor Op Zoek naar Zorro. De rol wordt bijzonder serieus genomen zo blijkt uit de vele inschrijvingen. »
01/03/10

AVRO gaat nu op zoek naar Zorro

De AVRO komt met een vierde reeks van het succesvolle programma ‘Op zoek naar…’, waarin wordt gezocht naar de hoofdrolspeler van een musical. Deze keer wordt gezocht naar Zorro, »
19/02/10

Rene en Lone in musical Zorro

René van Kooten en Lone van Roosendaal zullen 2 van de 3 hoofdrollen gaan spelen in de aankomende Stage Entertainment musical Zorro, geïnspireerd op het boek Zorro van Isabel Allende. »
25/11/08

Zorro de Musical naar Nederland?

Volgens Leo Pot, directeur van Theaters Tilburg, brengt Stage Entertainment in seizoen 2010-2011 Zorro de Musical als reizende productie naar Nederland. »