musical
Synopsis

De stichting Greg & Baud Productions is in augustus 1992 opgericht als overkoepelende organisatie voor een groot aantalactiviteiten in Zoetermeer en omstreken. De officiële doelstelling van de stichting is de promotie van cultuur in het algemeen, in…
Start > Producties > 2000 > Oorspronkelijk > Greg & Baud
Over...

 
producent:
Greg & Baud
jaar:
2000
duur:
pauze:
Ja
genre:
Oorspronkelijk
score:
websites:


Greg & BaudSynopsis
De stichting Greg & Baud Productions is in augustus 1992 opgericht als overkoepelende organisatie voor een groot aantalactiviteiten in Zoetermeer en omstreken. De officiële doelstelling van de stichting is de promotie van cultuur in het algemeen, in het bijzonder theater. De afgelopen jaren heeft Greg & Baud Productions zich met name toegelegd op het produceren van amateurtheatervoorstellingen en het ondersteunen van verschillende activiteiten. Dankzij de ondersteuning van het professionele team is Greg & Baud Productions in staat amateurvoorstellingen van een zeer hoog niveau te brengen.

Greg & Baud Productions geeft voorstellingen in verschillende theaters in Nederland, waaronder het Stadstheater Zoetermeer. Daarnaast beheert Greg & Baud Productions het Kwadrant Theater (175 plaatsen) en het openluchttheater in het Buytenpark (200 plaatsen), beiden in Zoetermeer.
Aan Greg & Baud Productions is het Warm Water Jeugdtheater verbonden. Bij het Warm Water Jeugdtheater krijgen kinderen en jongeren van 8 t/m 18 jaar wekelijks les in drama, zang en dans. Er bestaan groepen voor verschillende leeftijden en opleidingsniveau's.