musical
Synopsis

In deze unieke show wordt het publiek door gastheer Evgeni Voronin, één van ’s werelds beste illusionisten, aan de hand genomen langs een keur aan internationale topacts met acrobaten, jongleurs, rolschaatsacrobaten en goochelaars. De muzikale omlijsting…
Start > Producties > 2005 > Komedie > Palazzo
Over...

 
producent:
Companions
jaar:
2005
duur:
Avondvullend
pauze:
Nee
genre:
Komedie
score:
websites:


PalazzoSynopsis
In deze unieke show wordt het publiek door gastheer Evgeni Voronin, één van ’s werelds beste illusionisten, aan de hand genomen langs een keur aan internationale topacts met acrobaten, jongleurs, rolschaatsacrobaten en goochelaars. De muzikale omlijsting van de show wordt verzorgd door het Palazzo Orchestra. Het repertoire van dit vijfkoppig orkest varieert van jazz tot dixieland, via swing en latin tot klassieke muziek.

Samen met de keukenbrigade en kelners van Ron Blaauw Palazzo wordt een zorgvuldig gechoreografeerde show gecreëerd. Dit alles speelt zich af in de stijlvolle ambiance van een grote spiegeltent die tot één van de mooiste ter wereld gerekend mag worden. De combinatie van hoogstaande gastronomie en groots entertainment, de intieme sfeer van de spiegeltent en de bijzondere locatie maken dit tijdelijke restaurant theater tot een unieke avond uit.