acteur
Biografie

Anouk begon haar opleiding aan de Rotterdamse dansacademie richting docent moderne dans en jazz dans. Ze maakt een overstap naar de Amsterdamse school voor de hoge kunsten waar ze haar studie vervolgt, dit keer de richting Jazz dans en Showmusicaldans.…
Start > Acteurs > Anouk van Nes
Over...

 
Geb.datum:
26-3-1971
Woonplaats:
Amsterdam
Website:


Anouk van NesNIEUWS
26/04/11

Anouk van Nes in La Cage aux Folles

Vanaf morgen is actrice Anouk van Nes te zien in de musical La Cage aux Folles. De rol van Gerrie van der Klei wordt tijdelijk overgenomen door Anouk omdat Gerrie onlangs haar heup heeft gebroken en voorlopig niet kan spelen. »
15/02/10

Mamma Mia opent Gay Bride

Lone van Roosendaal, Mylène d’Anjou en Anouk van Nes openden op Valentijnsdag al knallend The Gay Bride, de allereerste homotrouwbeurs in Nederland. »
30/06/09

Nieuwe website voor Joop van den ende Theaterarrangementen

Anouk van Nes, één van de hoofdrolspelers van Mamma Mia!heeft vandaag de volledig vernieuwde website van Joop van den Ende Theaterarrangementen geopend door als eerste een arrangement samen te stellen rondom de productie Mamma Mia!. »
05/02/08

Dirty Dancing neemt intrek in het Beatrix Theater

De cast en crew van de theaterproductie Dirty Dancing nemen vandaag hun intrek in het Beatrix Theater Utrecht. »
06/08/07

Chris Tates en Anouk van Nes in Dirty Dancing

Chris Tates zal naast Anouk van Nes in de aankomende musical 'Dirty Dancing' te zien zijn. Zij zullen de ouders van hoofdrolspeelster Francis, Baby, Houseman gaan spelen. In het voorjaar van 2008 is deze productie in het Beatrix Theater in Utrecht te zien. »


Productielijst


Artikelen
Interview
14/06/15

Lach of ik schiet - Help, een clown!

Vanaf 18 juni 2015 speelt Lach of ik schiet, een nieuwe kolderieke musical door Allard Blom en Jeroen Sleyfer. Een scène, een lied en een gesprek… »
Perspresentatie
05/07/06

Musicals Van den Ende breken records in voorverkoop!

De voorverkoop van het nieuwe theaterseizoen van Joop van den Ende Theaterproducties breekt alle records. Voor het eerst in de geschiedenis van dit bedrijf… »


FOTO'S

Musicalnieuws

musical

musicalAWARDS
 
John Kraaykamp Musical Awards
2007 Beste vrouwelijke bijrol in een grote musical (nominatie)
John Kraaykamp Musical Awards
2010 Beste vrouwelijke bijrol in een grote productie (nominatie)