Biografie

Carolina begon haar carrière al in een vroeg stadium. Als klein meisje begon zij met zingen. Op de middelbare school werd haar talent pas goed bekend toen zij medeoprichtster was van Triple C. Via Patty Cash kreeg Carolina landelijke bekendheid en trad…
Start > Acteurs > Carolina Dijkhuizen
Over...

 
Geb.datum:
31-3-1980
Website:


Carolina DijkhuizenNIEUWS
30/01/15

Carolina Dijkhuizen in Dreamgirls

Carolina Dijkhuizen (Sister Act, Wie is de Mol) gaat de hoofdrol van Deena in Dreamgirls spelen. Pearl Jozefzoon, op dit moment Deena, speelt haar laatste show op dinsdag 3 februari in Breda. »
22/07/14

Carolina Dijkhuizen naast Frits Sissing op de Uitmarkt

Carolina Dijkhuizen zal dit jaar haar presentatie debuut maken op de Amsterdamse Uitmarkt »
21/02/14

Eenjarig jubileum Sister Act uitgebreid gevierd

De eerste verjaardag van Joop van den Endes Sister Act wordt op donderdag 6 maart met een speciale middag gevierd: met een bingo, meet and greet en een kijkje achter de schermen. »
23/11/12

‘Nonnen’ (M/V) springen voor Sister Act

Morgen begint de officiële kaartverkoop van Joop van den Endes nieuwste musical Sister Act, vanaf 17 februari in Scheveningen. Vier 'nonnen' waagden vandaag hun leven om het publiek over de streep te trekken. »
17/08/12

Carolina Dijkhuizen kiest voor klooster

Carolina Dijkhuizen (Aida, The Lion King) heeft de hoofdrol veroverd van Sister Act. Volgend voorjaar zal Carolina nachtclubzangeres Deloris Van Cartier spelen, die voor de plaatselijke maffia een klooster in vlucht. »


Productielijst


Artikelen
Reportage
19/02/15

Carolina Dijkhuizen officieel Deena Jones

Donderdag 19 februari beleefde Carolina Dijkhuizen haar première als Deena Jones in Dreamgirls. »
Recensie
20/03/13

The Little Mermaid: Keet! van groen naar blauw (+ VIDEO)

Sinds 20 maart 2013 speelt Keet! regelmatig de titelrol van The Little Mermaid. Recensie en videoverslag van Yvonne Coldeweijers alternate… »
Recensie
03/03/13

Première Sister Act: Discononnen kennen geen genade (+ VIDEO)

In een afgeladen Circustheater en onder toeziend oog van Whoopi Goldberg is Sister Act op zondagavond 3 maart in première gegaan.… »
Perspresentatie
22/01/13

Sister Act - De nonnen zijn begonnen

Op woensdag 23 januari vond de perspresentatie van Sister Act plaats in de Vondelkerk in Amsterdam. Musicalworld en Musicalworld.tv»


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS