musical
Biografie

Casey kreeg zanglessen van Jai Sabas Aracama (Filippijnen), Marty Beck (Stuttgart) en Rob Stallinga. Kreeg danslessen van Jojo Lucila (Filippijnen) en Patrick Kiens, volgde acteerworkshop en training onder leiding van Henny Kaan en Judith Brokking. pijl lees meer
Start > Acteurs > Casey Francisco
Over...Casey FranciscoNIEUWS
18/12/11

JCS concertante ontvangt Musicalworld Award

In de Musicalworld Award uitreikingstour was de eerste stop de Jesus Christ Superstar Concertante. »
15/04/11

Casey Francisco in Musicals Gone Mad

Casey Francisco (Crazy Shopping, Disney Musical Singalong, Jesus Christ Superstar) is toegevoegd aan de cast van de musicalparodie Musicals Gone Mad 2011. Samen met o.a. Frits Sissing en William Spaaij zal zij twee avonden lang alle grote musicals van het afgelopen seizoen op de hak nemen. »
04/03/11

Casey Francisco in Soul & Disco Brothers in Carré

Berget Lewis en Casey Francisco staan dit weekend als ‘special guests’ in Carré tijdens de 3 shows die de Soul & Disco Brothers geven. »
23/11/10

Crazy Christmas shopping de musical

December is de maand van gezellige feestdagen maar óók een maand waarin we massaal gaan shoppen voor de mooiste cadeaus en kleren. Daarom is van donderdag 9 t/m donderdag 30 december een speciale kersteditie van de musical Crazy Shopping te zien in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam!

»
20/04/10

Uniek theaterconcert met musicalsongs

OZNM finalistes Bente, Simone en Angenita presenteren vrijdagavond 28 mei samen met musicalsterren Jamai, Roy van Iersel, Casey Francisco én een 20mans bigband een uniek concert dat bestaat uit de mooiste bigband- en musicalsongs. »


Productielijst


Artikelen
Reportage
05/04/11

Jezus rockt

Op 18 en 19 april zullen gerenommeerde musicalartiesten een concertante uitvoering geven van Jesus Christ Superstar. Beelden van musicalworld.tv… »
Recensie
01/08/10

Crazy Shopping: doe maar niet ... mijn kant op spelen

De opstopping bij de ingang van Theater Carré riep flashbacks op aan de opening van de Drie Dwaze Bijenkorf Dagen. Het betrof echter de eerste grote musicalpremière… »
Perspresentatie
14/08/07

I want to make Magic

Vanaf september is de Engelstalige versie van de musical ‘Fame’ in de Nederlandse theaters te zien. Op 20 augustus starten de repetities maar vandaag… »
Recensie
04/11/05

Gethsamane

Regisseur Paul Eenens en zijn team hebben gewaagd gegokt op een uitgeklede JCS. In het resultaat zijn er echter te veel barsten op de blote huid van JCS… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS
 
Johnny Kraaykamp Musical Awards
2006 Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een Grote Musical Productie (nominatie)
Vlaamse Musicalprijzen
2006 Beste Vrouwelijke Hoofdrol (nominatie)