Biografie

Chaira Borderslee bereidde zich voor op een grootse theatercarrière met een klassieke vooropleiding bij de Nel Roos Ballet Academie en de opleiding Showmusical aan de Amsterdamse Ballet Academie van Lucia Marthas. Trad op met de soapsterren van The Bold…
Start > Acteurs > Chaira Borderslee
Over...

Website:
zie ook:


Chaira BordersleeNIEUWS
07/07/08

Chaira Borderslee mogelijk Velma Kelly

In theaterseizoen 2009-2010 brent Mark Vijn Theaterproducties de musical 'Chicago' weer naar Nederland. Chaira Borderslee maakt grote kans op de rol van Velma Kelly. »
29/11/07

Goud voor Nederlands castalbum Tarzan

Met meer dan 35.000 verkochte exemplaren van het castalbum van de musical Tarzan heeft het album de gouden status bereikt. »
20/07/07

Musical Tarzan adopteert babygorilla Shomari

Shomari wordt geadopteerd door Joop van den Ende Theaterproducties en de cast van de musical Tarzan. »
16/04/07

Al bijna 200.000 kaarten voor Tarzan verkocht

Gisteren beleefde Tarzan, na maanden van voorbereiding, de Europese première in het Fortis Circustheater in Scheveningen. Nederland is het tweede land ter wereld waar deze coproductie van Disney Theatrical Productions en Joop van de Ende Theaterproducties te zien is. Voor Tarzan, waar Phil Collins de muziek en liedteksten voor schreef, zijn inmiddels al bijna 200.000 kaarten verkocht.

»
15/11/06

Chaira Borderslee in Tarzan

Chaira Borderslee gaat de belangrijke en gevoelige rol van gorillamoeder Kala spelen in de musical Tarzan. Deze musical is een co-productie van Joop van den Ende Theaterproducties en Disney Theatrical Productions en gaat op 15 april 2007 in premiere in het Fortis Circustheater. Eerder werd bekend dat Chantal Janzen de rol van Jane gaat spelen. Wie de rol van Tarzan krijgt wordt op vrijdag 24 november tijdens het live programma Wie Wordt Tarzan? bepaald.

»


Productielijst


Artikelen
Recensie
15/04/07

Rumble in the Jungle

Nadat het Circustheater een heuse op hol geslagen kudde heeft overleefd, lijkt de storm nog niet te zijn geluwd. Al ruim een half jaar luiden de trommels… »
Special
09/01/07

Trashing the Camp

Op 9 januari bracht Musicalworld een bezoek aan de nieuwe repetitiestudio van Stage Entertainment in Utrecht. In deze studio (lees: fabriekshal) worden… »
Perspresentatie
09/10/06

Son of Man

Na "Aida", "the Lion King" en "Beauty and the Beast" komt Joop van den Ende Theaterproducties wederom met een Disney musical voor het Circus Theater in… »
Recensie
06/01/06

Chaira Borderslee in Palazzo

Na het overweldigende succes van het vorige seizoen is de unieke theatershow Palazzo terug in Nederland. Palazzo heeft voor dit najaar beslag weten te… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS