musical
Biografie

Wanneer Charly twaalf is, wordt hij uit de klas gekozen om mee te doen aan de Tvfilm De Tijdmeester. Hij volgt dan al klassieke zangles, mede door het feit dat zijn vader iets moois in zijn stem hoort. Een paar jaar later, hij is zestien, zingt Charly…
Start > Acteurs > Charly Luske
Over...

 
Geb.datum:
19-9-1978
Website:


Charly LuskeNIEUWS
21/03/11

Swing-in Harderwijk 2011

Na het succes van openluchtevenement Swing-in' Harderwijk in 2009 en 2010, komt er op 29 april 2011 weer een nieuwe editie, zo maakte producent Shows & Events vandaag bekend »
12/11/10

Alternate première Charly Luske in WWRY

Op donderdag 11 november beleefde Charly Luske zijn alternate première voor de rol van Galileo in de musical We Will Rock You in het Beatrix theater in Utrecht. Musicalworld was er uiteraard bij. »
31/08/10

Charly en René brengen popsingle uit

Charly Luske duikt de studio in om een popsingle op te nemen. Ook René van Kooten waagt zich aan het uitbrengen van een popnummer. De musicalacteurs kwamen op het idee tijdens de voorbereidingen op het eenmalige popconcert Summer Nights. »
20/08/10

Charly Luske vervangt voorlopig Martin van der Starre

De woensdagavond geblesseerd geraakte Martin van der Starre wordt morgen tijdens de allereerste try-out van de rockmusical We Will Rock You vervangen door Charly Luske. »
06/01/10

Charly Luske zwijgt

De voorstellingen van The Full Monty in Hoofddorp vanavond en morgenavond gaan niet door: hoofdrolspeler Charly Luske heeft stemproblemen. »


Productielijst


Artikelen
Backstage
13/09/07

I want to break free

Het is niet ongebruikelijk voor Nederlandse musical acteurs en actrices om in het buitenland te gaan werken. Met name producties in de Duitstalige landen… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS
 
John Kraaykamp Musical Awards
2009 Beste mannelijke hoofdrol in een Kleine Musical Productie (nominatie)