musical
Biografie

Ze studeerde aan de Fontys Dansacademie in Tilburg en volgde verschillende workshops in New York. Op de opleiding speelde ze onder andere in Hair, Fame, The Dutch don't dance en in de zomer van 2005 was ze te zien als Bella Bella in Café Diablo. Bij…
Start > Acteurs > Cindy Bell
Over...

Website:


Cindy BellNIEUWS
08/11/14

Ara Halici en Cindy Bell in scriptlezing Mea Culpa

Op maandag 8 december wordt MEA CULPA, een nieuwe Nederlandse thrillermusical, voor het eerst aan het publiek gepresenteerd. De cast bestaat uit Wil van der Meer, Ara Halici, Stan Limburg, Cindy Bell en Daan van Rijssel. »
24/06/13

Cindy Bell tijdens musicalweek op zolder bij Carré

Vanaf morgen is het 'musicalweek' in Klein Carré: drie korte voorstellingen mogelijk gemaakt door Onder de pannen, een initiatief dat met steun van Theater Carré jonge theatermakers stimuleert nieuw Nederlands muziektheater te ontwikkelen. Cindy Bell (Ramses) doet mee. »
02/03/11

Cindy Bell hoofdrol in musical Ramses

Musicalactrice Cindy Bell gaat de hoofdrol van de jonge Liesbeth List spelen in de musical Ramses. Dit is vandaag bij RTL Boulevard bekend gemaakt. Liesbeth zelf heeft ook een grote stem in de keuze gehad. »


Productielijst


Artikelen
Reportage
24/06/13

Aan tafel is alles liefde

Bas Bovelanders originele musical Alles? Of Liefde is bijna klaar voor een uitvoering van de eerste akte tijdens de Musicalweek in Klein… »
Reportage
14/06/12

Daddy Cool, keeping his cool in Mallorca

Musicalworld.TV is terug en woont een repetitie bij van de internationale Daddy Cool, de hele zomer op Mallorca. Gesprekken met<b> Ruben… »
Recensie
18/09/11

20 jaar Theaterplan: Emoticon

Het Eindhovense Theaterplan vierde het 20-jarig jubileum met Emoticon, een voorstelling met liedjes uit eerdere voorstelling, omlijst door een verhaal,… »
Reportage
12/05/10

Lunchen met genomineerde vrouwen

Genomineerden voor de Musical Awards 2010 kwamen in Amsterdam samen voor een lunch. MusicalWorld.TV sprak met genomineerde vrouwen als Lone… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS
Musicalworld Awards
2010 Beste vrouwelijke bijrol 2010
 
John Kraaykamp Musical Awards
2010 Beste vrouwelijke bijrol in een grote productie (nominatie)
Musicalworld Awards
2011 Beste vrouwelijke bijrol (nominatie)
Musicalworld Awards
2012 Beste vrouwelijke bijrol (nominatie)