acteur
Biografie

Op 5-jarige leeftijd begon Cyrille Carreon aan de Nederlandse viool-, piano- en balletlessen. Net als haar twee zussen stortte ze zich al vroeg op muziek en dans, iets wat haar ouders heel belangrijk vonden. Op 13-jarige leeftijd deed ze auditie voor…
Start > Acteurs > Cyrille Carreon
Over...

 
Geb.datum:
31-05-1972
Woonplaats:
Amsterdam
Website:


Cyrille CarreonNIEUWS
09/09/07

nieuwe cd Cyrille Carreon

Ter gelegenheid van het festival “Chocolad’Amour – Festival van de Zoete Zonde” in de Kunsthal te Rotterdam brengt Carreon Music de Poetry & Jazz-CD “Taste of Desire” uit. »
15/01/07

Stichting ArboPodium sluit met congres “Het Grote Ontmoeten”

Omdat dit jaar de Stichting ArboPodium haar convenant - in 2002 aangegaan tussen het Ministerie van SZW en sociale partners in de podiumkunsten - afrondt, wordt voor alle branches in de podiumkunsten een slotmanifestatie in het Muziekgebouw aan het IJ georganiseerd. Tijdens de convenantperiode is veel informatie vergaard over de risico’s van het werken op de podia en de fysieke en psychische kwetsbaarheid van elke podiumkunstenaar. Cijfers en andere gegevens hierover zijn beschikbaar en in zekere mate verontrustend. Ook zijn methoden ontwikkeld om het werken op de podia veiliger te maken door uitgebreide risicoanalyse-systemen. De slotmanifestatie, “Het Grote Ontmoeten” genaamd, bestaat uit een congresdeel (‘s-middags) en een slotfeest (‘s-avonds). De podiumbranche was de eerste die de ministeries SZW en OCW vrijwillig verzocht om dit convenant. Het zal ook de eerste sector zijn met een gevalideerde digitale RI&E.

»


Productielijst


Artikelen
Interview
29/11/06

Cyrille Carreon over de andere zijde van theater

Duizendpoot Cyrille Carreon, bekend van musicals als Miss Saigon, the King and I, A Chorus Line en Fame, heeft sinds kort haar eigen bedrijf opgezet. Ondanks… »
Recensie
30/04/05

Cyrille’s Behind the Backdoor

Cyrille Carreon geeft ons een kijkje in haar prive boudoir. Daar vertelt ze ons dat ze op zoek is naar de perfecte liefde. Om deze te vinden zorgt ze ervoor… »
Interview
26/09/03

Musicalword sprak met Cyrille Carreon

Wat ik heel graag zou willen is om een zangeres te worden en liedjes te schrijven waarin ik mijn boodschap kan overbrengen »


FOTO'S

musicalAWARDS