musical
Biografie

Daniël Boissevain is een Nederlandse toneel-, televisie- en filmacteur en zanger. Hij is onder andere bekend van zijn rollen in ''All Stars '', ''Meiden van De Wit'', “Gooische Vrouwen'' en ''Wild Romance''. In 2007 won hij een John Kraaijkamp Musical…
Start > Acteurs > Daniël  Boissevain
Over...

 
Geb.datum:
29-06-1969
Woonplaats:
Nederland


Daniël  BoissevainNIEUWS
21/08/13

Kevin Hassing en David Lucieer in nieuwe M-Labproductie

Op 2 oktober gaat de nieuwste voorstelling van M-Lab in première: Circus naar They Shoot Horses Don't They van Horace McCoy. De cast bestaat uit Kevin Hassing (The Normal Heart) en David Lucieer (Dokter Deen). »
17/02/09

Cast Brandende Liefde compleet

Daniël Boissevain en Frits Lambrechts zullen na All Stars opnieuw collega’s zijn. »
02/06/08

Daniël Boissevain in musical Brandende Liefde

Daniël Boissevain gaat de hoofdrol vertolken in de musical Brandende Liefde naar het gelijknamige boek van Jan Wolkers. »
18/05/06

Henny Vrienten zoekt muzikanten voor Doe Maar! musical

Henny Vrienten neemt eind mei en begin juni de audities af voor de muzikanten in de nieuwe popmusical Doe Maar! De kandidaten krijgen daarmee 1 van de grootste kenners van Doe Maar tegenover zich. De musici hebben een vooraanstaande rol in de musical. Zij moeten, samen met de castleden, het Nederland van de jaren tachtig doen herleven. Een tijd waarin twee jonge meiden op het punt staan volwassen te worden. De wereld wacht op ze, maar er is dat grote geheim dat ze voor altijd verbindt.

»
28/02/06

Daniel Boissevain en Jan Rot in musical Doe Maar!

Daniel Boissevain en Jan Rot nemen de mannelijke hoofdrollen voor hun rekening in Doe Maar! de musical van V&V Entertainment. Dani묠Boissevain speelt de rol van Rits, terwijl Jan Rot als Arent is te aanschouwen. Eerder werd al bekend dat Lenette van Dongen (Flora) en Kim-Lian van der Meij (Janis) zijn aangetrokken voor Doe Maar! die in het voorjaar van 2007 is te zien.

»


Productielijst


Artikelen
Recensie
07/10/13

Het Circus van de Roem

“Mensen zijn het ultieme spektakel” roept M-Lab over Circus. Maar dan moeten die mensen je wel interesseren. »
Perspresentatie
04/09/13

Circus van M-Lab: Camera loopt!

Musicalworld.TV sprak met cast en regisseur van Circus, de nieuwe musical van M-Lab. Gesprekken met David Lucieer (<i>Dokter… »
Reportage
02/03/09

Brandende liefde: clichés en urine

“Een ode aan de Liefde” noemen de makers van Brandende Liefde hun voorstelling. Musicalworld bezocht de première in Leiden. Inclusief gefilmd… »
Recensie
29/01/07

Doe Maar - de popmusical

Deze nieuwe Nederlandse musical bruist van de energie en humor. Een getalenteerde cast doet niet alleen de muziek van Doe Maar weer herleven, maar schetst… »


FOTO'S

musical

Musicalnieuws

MusicalnieuwsAWARDS
John Kraaykamp Musical Awards
2007 Beste mannelijke hoofdrol in een kleine musical