acteur
Biografie

Als twaalfjarige jongen werd Danny de Munk bekend in Nederland toen hij de hoofdrol speelde in de speelfilm Ciske de Rat. De film kwam in 1984 uit en de titelsong Ik voel me zo verdomd alleen werd een nummer 1-hit in Nederland. Korte tijd later scoorde…
Start > Acteurs > Danny de Munk
Over...

 
Geb.datum:
19-2-1970
Woonplaats:
Purmerend
Website:


Danny de MunkNIEUWS
23/01/16

Danny de Munk is terug als Ciske

Vanaf 10 november zal Danny de Munk vanaf november een aantal maanden terug zijn als Ciske de Rat. Kaartverkoop is begonnen. »
11/11/11

Henk en Danny als theaterproducent

De ambitie was er nooit, maar sinds afgelopen dinsdag zijn Danny de Munk en Henk Poort toch echt theaterproducent. Met de hals over kop opgerichte Danny & Henk BV namen de twee de voorstelling ‘Jeugdherinneringen’ over van het noodlijdende Mark Vijn Theater Producties. »
20/12/10

Danny de Munk nieuwe presentator bij SBS

Danny de Munk gaat zich toeleggen op het televisievak. De 40-jarige zanger heeft een contract getekend als presentator bij SBS6. De Munk noemt zijn nieuwe baan 'een enorme eer'. »
24/02/10

Danny de Munk eindelijk weer Danny de Munk

Danny de Munk dankt een groot deel van zijn roem aan zijn musicalrollen, maar die hadden ook een keerzijde. "Door musical voelde ik me niet langer mezelf, terwijl ik dat wel wilde." »
25/11/09

Danny de Munk niet in de laatste Ciske te zien

Aanstaande zondag valt het doek voor de musical Ciske de Rat in het Scheveningse Circustheater. Helaas zal Danny de Munk deze laatste voorstelling niet kunnen spelen. »


Productielijst


Artikelen
Recensie
20/11/16

Het is nog altijd wat… Met Ciske de Rat

8 jaar nadat het doek viel voor Ciske de Rat gaat de show alweer in première. Musicalworld maakte niet alleen een reportage maar schreef ook een recensie. »
Reportage
21/11/16

Première Ciske de Rat: Ciske, hé pak me dan

In afwachting van Musicalworlds officiële recensie eerst onze videoreportage van de première van Ciske de Rat. We spreken met Danny de Munk,… »
Perspresentatie
25/05/16

Danny de Munk voor het laatst als Ciske

Danny de Munk zal vanaf november voor het laatst Ciske de Rat spelen. Musicalworld.TV spreekt met hem. Ook met Boris van der Ham,… »
Recensie
05/10/07

Er is altijd wat met Ciske de Rat

Danny de Munk viert dit jaar zijn 25 jarig jubileum in 'het vak'. En wat mooier dan in je jubileum jaar terug te keren naar dat wat je als 12 jarig schoffie… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS
 
John Kraaykamp Musical Awards
2002 Beste Mannelijke Hoofdrol (nominatie)
John Kraaykamp Musical Awards
2007 Beste mannelijke hoofdrol in een grote musical (nominatie)
John Kraaykamp Musical Awards
2008 Beste mannelijke hoofdrol in een grote musical (nominatie)