musical
Biografie

Daphne behaalde in 1998 het diploma Sociaal Agogische Dienstverlening. In 2001 studeerde ze af aan de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater. Ze kreeg zangles van Margot Giselle en volgde diverse spel- en zangworkshops van onder andere Jasperina…
Start > Acteurs > Daphne Flint
Over...

Woonplaats:
Amsterdam


Daphne FlintNIEUWS
17/04/12

Alles of Iets

Alles of Iets is een nieuwe komische minimusical over wat er kan gebeuren met een vriendschap tussen twee stelletjes als geld het voor het zeggen krijgt. In een volslagen bizarre lotto-show zien we hoe hebzucht, afgunst en jaloezie een vriendschap van binnen uit vergiftigen. Want wat gebeurt er met die vriendschap als een van de twee koppels de loterij wint? »
26/04/11

Waarom mannen sex willen en vrouwen liefde

Van 1 tot en met 19 juni is Alfred van den Heuvel samen met Daphne Flint en Stefan de Kogel te zien in het nieuwe toneelstuk Waarom mannen sex willen en vrouwen liefde, exclusief in het Werkteater te Amsterdam. »
05/02/11

Premiere Ik zou je het liefst in een doosje willen doen gaat door

Musicalactrice Daphne Flint mag weer zingen. Daarmee zijn de laatste try-out zaterdag en de première zondag van de muzikale voorstelling 'Ik zou je het liefste in een doosje willen doen' veilig. Dat liet een woordvoerder van producent V&V vandaag weten. »
04/02/11

Stemproblemen voor Daphne Flint

Ik zou je het liefste in een doosje willen doen, het liedjesprogramma van Purper van Frans Mulder, is vanavond in Theater de Voorste Venne te Drunen afgelast vanwege stemproblemen bij actrice Daphne Flint. »
21/09/09

Musical Dorus afgelast

De musical Dorus gaat dit seizoen niet door. Producenten V&V Entertainment en het Amsterdams Kleinkunst Festival hebben deze beslissing moeten nemen in overleg met Karel de Rooij en Peter de Jong die de hoofdrollen voor hun rekening zouden nemen. »


Productielijst


Artikelen
Recensie
06/02/11

Premièreverslag van prachtig eerbetoon aan Annie MG

Recensie en video-reportage van de première van de nieuwe Purper-voorstelling Ik zou je het liefste in een doosje willen doen. Én de eerste quote… »
Recensie
27/10/08

Piaf: De kroon op een illustere carrière

“Piaf” – over het leven van de legendarische Franse chanteuse – is weer terug in de Nederlandse theaters. »
Perspresentatie
01/10/08

Nergens spijt van

Op 1 oktober 2008 presenteerde V&V haar reprise van Piaf de musical aan de pers. MusicalWorld.TV sprak met Liesbeth List, Daphne Flint en… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS