Musicalnieuws
Biografie

Dennis wilde als kind altijd al zanger worden. Hij stond vaak uren voor de spiegel in de badkamer Ciske de Rat te imiteren. Maar ‘Zorgen dat je geld verdient’ was het stugge Twentse motto, dus Dennis belandde op de MTS bouwkunde. De architect in spé…
Start > Acteurs > Dennis ten Vergert
Over...

 
Geb.datum:
09-04-1980
Woonplaats:
Rotterdam
Website:


Dennis ten VergertNIEUWS
16/09/13

Project JCS verlengd

Een dag na de première maken de producenten van Project JCS bekend dat hun Jesus Christ Superstar met vier extra voorstellingen verlengd wordt. »
30/04/13

Rotterdamse Jezus bereikt doel

Project JCS, dat in september in de Rotterdamse haven de rockopera Jesus Christ Superstar wil opvoeren, heeft haar crowdfundingdoel bereikt: 10.000 euro. Geld dat besteed zal worden aan kleding en decor. »
21/12/12

De heren van Otis

Eerder werden de dames uit de cast al bekend gemaakt.. Vandaag was het de beurt aan de heren. »
02/09/11

Dennis ten Vergert naar Azië

Dennis ten Vergert (Soldaat van Oranje, Op zoek naar Zorro) zal vanaf 23 oktober 2011 de hoofdrol van de dichter Gringoire vertolken in de popopera Notre Dame de Paris tijdens een tour door Azië. »
15/04/11

Musical Soldaat van Oranje verlengd

Vanwege de aanhoudende belangstelling wordt Soldaat van Oranje - De Musical tot en met oktober verlengd. De kaartverkoop voor de nieuwe maanden gaat woensdag 20 april van start. »


Productielijst


Artikelen
Reportage
24/07/14

Vijf jaar Musicalcamp: Van gillen tot liedinterpretatie

Musicalworld bezoekt het jaarlijkse Musicalcamp, dat deze zomer zijn lustrum viert. VIDEO. »
Reportage
17/07/14

Werkvoorstelling Bij Nader Inzien

Gisteren en vandaag was er in de Theaterstudio in Amsterdam een werkvoorstelling van Bij Nader Inzien. Dit voorproefje van een monsterproductie smaakt… »
Reportage
28/12/13

Soldaat van Oranje 1095 keer: Jan Soldaat schrijft geschiedenis

Op 31 december 2013 schrijft de musical Soldaat van Oranje vaderlandse theatergeschiedenis als langstlopende voorstelling ooit. Impressie van de… »
Recensie
30/08/13

Project JCS: Het lijdensverhaal volgens Cohen

Recensie en reportage van de première van Project JCS, Jesus Christ Superstar. Musicalworld.tv voert gesprekken met Ruud van Overdijk,… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS