musical
Biografie

Hilke Bierman is op negen jarige leeftijd naar de Scapino Ballet Academie Amsterdam gegaan waar ze de vooropleiding ‘klassiek ballet’ volgde. In 1998 studeerde ze af aan het conservatorium te Alkmaar, richting musicalzang. Hilke was tijdens en na…
Start > Acteurs > Hielke Bierman
Over...

 
Geb.datum:
03-05-1974


Hielke BiermanNIEUWS
08/04/13

Hilke Bierman en hommage Frans Mulder op Amsterdams Kleinkunst Festival

Hilke Bierman, bekend van onder meer Wat Zien ik? en Volendam, de musical, zal te zien zijn tijdens de halve finales om de Wim Sonneveld-prijs. »
20/11/11

Hilke Bierman opnieuw solo in het theater

In mei van dit jaar speelde Hilke Bierman 3x haar solovoorstelling 'Kan mij 't Schele'. En met succes want vanaf januari 2013 zal zij opnieuw met deze voorstelling in het theater te zien zijn. »
09/08/10

‘Macbeth’ met o.a. Ara Halici en Hilke Bierman

Onder leiding van de theatermakers Oscar de Boer en Hester Schrofer komt een groep van 25 spelers samen in de klassieker ‘Macbeth’. Macbeth wordt gespeeld door musicaltheaterstudenten en professionals, waaronder Ara Halici,Hilke Bierman, Mareille la Bohm en Juta Bolsius. »
07/04/10

Kaakbreuk voor Hilke Bierman?

Hilke Bierman heeft vandaag een ongeval met haar scooter gehad en zal daarom voorlopig niet haar rollen van Michelle en Mimi kunnen vervullen in de klucht ‘ Allo Allo'. »
22/09/07

Sh…it Happens publieke repetitie

De productie Shhh..it Happens geeft theaterliefhebbers een unieke kans door aanstaande zondag (23-09) een publieke repetitie bij te wonen. Heb je altijd willen weten hoe het achter de schermen toegaat bij een voorstelling dan is dit een unieke kans. Voor meer informatie over deze actie kun je terecht op het forum. »


Productielijst


Artikelen
Reportage
02/10/19

Musicalworld Awards voor Mamma Mia!

De kijkers van Musicalworld hebben Mamma Mia beloond met twee Musicalworld Awards: voor beste ondersteunende actrice Hilke Bierman»


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS
 
John Kraaykamp Musical Awards
2002 Aanstormend Vrouwelijk Talent (nominatie)
Johnny Kraaykamp Musical Awards
2004 Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een Grote Musical Productie (nominatie)
John Kraaykamp Musical Awards
2007 Beste vrouwelijke bijrol in een grote musical (nominatie)