acteur
Biografie

Jerrel volgde The European School of Jazzdance Benjamin Feliksdal. Verder kreeg hij zanglessen van Jimmy Hutchinson en Alberto ter Doest, acteerworkshops van onder anderen Willem Nijholt en Mara Otten. Naast zelf op het podium te staan was hij ook choreograaf…
Start > Acteurs > Jerrel Houtsnee
Over...

Website:


Jerrel HoutsneeNIEUWS
07/05/12

Jerrel Houtsnee in Musicals Gone Mad

Met nog vijf weken te gaan voor de voorstellingen in het Oude Luxor Theater in Rotterdam is er een wissel in de cast van Musicals Gone Mad: Jerrel Houtsnee (The Lion King, The Wiz) vervangt Perry Dossett, die zich om gezondheidsredenen terug moet trekken »
24/06/10

Jerrel Houtsnee genezen van Hodgekin

Musicalacteur Jerrel Houtsnee is door het dolle heen. Hij heeft te horen gekregen dat hij officieel Non-Hodgkin-vrij is. »
24/08/07

cast the Wiz opent Ballonfiësta

Op woensdagavond 22 augustus zijn drie hoofdrollen van de swingende feelgood musical The Wiz in een hete luchtballon gestapt om de 24e Ballonfiësta Barneveld te openen. »
07/04/07

Cast The Wiz bedankt fans met paasontbijt

Vorige week verkocht musical The Wiz van Joop van den Ende Theaterproducties haar half miljoenste ticket. Dit succes is mede te danken aan de warme omarming van haar trouwe fans. De hoofdrolspelers van de swingende feelgood musical wilden dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en nodigden de zes grootste fans uit om in het theater en kijkje achter de schermen te nemen.

»
21/03/07

Wiz-actie Albert Heijn groot succes

Zaandam, 21 maart 2007 -  De musicalspaaractie The Wiz die op maandag 19 februari bij Albert Heijn van start ging, is een groot succes. De afgelopen weken zijn voor de swingende feelgood musical al bijna 200.000 kaartjes gereserveerd met de vouchers die klanten ontvingen bij inlevering van een volle spaarkaart. Vanwege het overweldigende succes heeft Joop van den Ende Theaterproducties extra matineevoorstellingen op zaterdag en woensdag ingelast.

»


Productielijst


Artikelen
Perspresentatie
12/08/14

Dreamgirls: Bonje backstage

Musicalworld.TV's videoverslag van de presentatie van de nieuwe Albert Verlinde-musical Dreamgirls. Met Pearl Jozefzoon, Aïcha Gill… »
Interview
05/05/05

Lion King, 1 jarig bestaan

Inmiddels hebben meer dan 850.000 bezoekers deze musical kunnen zien en zijn er meer dan 40.000 exemplaren van de Nederlandse cast cd verkocht die daarmee… »


FOTO'S

musical

musicalAWARDS