musical
Biografie

Jim Bakkum zingt al vanaf jonge leeftijd in bandjes en musicals. Op 15-jarige leeftijd verandert zijn leven echter totaal: Jim doet in 2003 mee aan de allereerste Nederlandse editie van de tv-talentenjacht "Idols". een recordaantal van 5,5 miljoen kijkers…
Start > Acteurs > Jim Bakkum
Over...

 
Geb.datum:
10-09-1987
Woonplaats:
Alkmaar


Jim BakkumNIEUWS
24/10/14

Roos van Erkel en Jim Bakkum in Het Meisje Met Het Rode Haar

Roos van Erkel en Jim Bakkum spelen in 'Het Meisje Met Het Rode Haar', de muziektheaterproductie over verzetsheldin Hannie Schaft »
03/10/14

Jim, Jamai en Joël blikken op NPO3 terug op Idols

Aanstaande zaterdag halen Jim Bakkum, Jamai Loman en Joël de Tombe op NPO3 herinneringen op aan de tijd dat zij Idols op RTL4 waren. In de documentaire U kunt nog stemmen houden zij samen met de zes andere finalisten een Idols-reünie. »
01/07/14

Carolina Dijkhuizen en Jim Bakkum in Disney in Concert

Disney in Concert is dit jaar terug in Het Concertgebouw> Naast Jamai Loman en Celinde Schoenmaker zijn ook Jim Bakkum en Carolina Dijkhuizen te zien en te horen. »
08/03/13

Jim Bakkum danst weer bij AVE door de dag

Jim Bakkum zal de mannelijke hoofdrol in de musical 'Flashdance' gaan vertolken. »
01/03/13

Jim Bakkum zingt in M-Lab

Op 5 april staat Jim Bakkum (Wicked, Fame) met een concert in het M-Lab. Kenmerkend is dat het publiek de songlist van de tweede set bepaalt. »


Productielijst


Artikelen
Recensie
14/10/18

Testosteron en de geur van Frikandellen

De film All Stars blijkt een lastiger onderwerp voor een musical dan voorganger De Marathon van dezelfde producent. Maar een lekkere avond theater is het… »
Reportage
29/10/17

On your feet in première: Voetstuk voor de Estefans (recensie en video)

Lof voor de cast en orkest, strafregels voor het scenario. Musicalworld bezocht de première van On your feet, de biografische musical rond latinsterren… »
Interview
06/09/17

VIDEO. On your feet: Op zoek naar de Latino in ons allen

"Gloria en Estefan zijn meer dan alleen hun etnische afkomst", aldus Andy Senor Jr, regisseur van On your feet. Musicalworld.TV spreekt met… »
Perspresentatie
10/09/15

Engel der wrake op de fiets - Het meisje met het rode haar als musical

Musicalworld.TV spreekt met cast en schrijver van Het meisje met het rode haar, naar het leven van verzetsstrijdster Hannie Schaft. Gesprek… »


FOTO'S

musical

Musicalnieuws

musicalAWARDS