musical
Biografie

Hij studeerde na het behalen van zijn MAVO-diploma één jaar Grafisch Management, haalde zijn kappers- en ondernemingsdiploma en volgde één jaar les aan de Theaterkade in Amsterdam. Vooijs werkte als bedrijfsleider in 'de Haarwinkel'. In 2003 nam Vooijs…
Start > Acteurs > John Vooijs
Over...

 
Geb.datum:
26-03-1979
Website:


John VooijsNIEUWS
07/02/14

John Vooijs hersteld, repetities Tick Tick Boom hervat

Gisteren zijn de repetities voor de nieuwe musical Tick Tick Boom hervat. Hoofdrolspeler John Vooijs is na drie dagen hersteld van zijn griep. De première gepland op zondag 9 maart loopt geen gevaar. »
08/05/12

John Vooijs in Nederlandse ‘Tick, Tick, Boom!’

John Vooijs is nu nog te zien als Tarzan in Hamburg maar in 2014 is hij in Tik, Tik, Boem! te zien »
04/08/11

John Vooijs weer als Tarzan

Vanmorgen heeft John Vooijs in De Ochtendshow van Radio West bekend gemaakt dat hij weer als Tarzan te zien zal zijn. »
06/03/11

Cast WWRY zingt voor schaatskampioene

Een huldiging is niet compleet zonder het bekende nummer ‘We Are The Champions’ van Queen. Daarom werden de Cup-winnaars tijdens de huldiging van de Essent ISU World Cup-finale in het Thialf-stadion in Heerenveen toegezongen door John Vooijs, Antje Monteiro en Floortje Smit uit de rockmusical We Will Rock You. »
17/01/11

Musical Sing along Valentijn

Je favoriete liefdeslied live gezongen door Antje Monteiro, John Vooijs of Sophie Veldhuizen? Kom dan naar Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch voor een 'Sing along Valentijn'.

»


Productielijst


Artikelen
Recensie
09/03/14

Tick Tick Boom! maakt dromen waar

Een nieuwe producent met lef, een musical om te zoenen en een uitstekende cast. Tick Tick Boom! is op de valreep de verrassing van dit musicalseizoen.… »
Reportage
07/03/14

Tick Tick Boom: T minus 3 weeks

Nu hoofdrolspeler John Vooijs hersteld is van zijn griep, kunnen cast en creatives van Tick Tick Boom op volle kracht aan de slag. Musicalworld.TV»
Perspresentatie
06/05/13

Tick Tick Boom: Aftellen met John Vooijs

Een nieuwe producent, een legendarische musical. Bastiaan Roeters presenteert Tick Tick Boom van Jonathan Larson (Rent). Verslag én… »
Reportage
24/06/11

Wij gaan u rokken, zunne!

In aanloop tot de Antwerpse productie van We Will Rock You legde de Vlaamse cast een bezoek af bij een voorstelling in Nederland. Een gefilmde impressie… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS
 
Musicalworld Awards
2014 Beste mannelijke hoofdrol (nominatie)