musical
Biografie

Karel studeerde in 2005 af aan de Frank Sanders Academie voor Musicaltheater. Hij kreeg onder meer les van Petra Laseur, Daniël Cohen en Perry Dossett. In het kader van zijn opleiding speelde hij in verschillende zelfgeschreven voorstellingen zoals Boete…
Start > Acteurs > Karel Simons
Over...

 
Geb.datum:
26-02-1985
Woonplaats:
Amsterdam


Karel SimonsNIEUWS
10/07/13

De cast van Klaas Vaak is compleet

Eerder werd al bekend gemaakt dat er de nodige kinderen mee zullen spelen in de musical Klaas Vaak. Inmiddels is de hele cast bekend. »
16/08/11

Karel Simons in Batman Live

Karel Simons, bekend van o.a. de musical De brief voor de koning, Mamma Mia en La cage aux Folles, is gisteren vertrokken naar Londen om de rol van Robin te spelen in de livestage productie Batmanlive. »
18/07/11

Karel Simons ook in Saturday Night Fever

Karel Simons zal vanaf januari in de musical Saturday Night Fever te zien zijn in de rol van Bobby C. Dit heeft Karel op Facebook bekend gemaakt. »


Productielijst


Artikelen
Recensie
21/09/13

Klaas Vaak: de uil, de heks en het zandkasteel

Op de dag dat de herfst begon, begon de Efteling met een nieuwe musical. Op 21 september ging de sprookjesmusical Klaas Vaak in première. »
Interview
06/12/11

De superheld in Karel Simons

Het afgelopen half jaar heeft Karel Simons de superheld in zichzelf mogen ontekken. Hij werd gecast voor de rol van Robin in het megaspektakel Batman Live.… »


FOTO'S

musicalAWARDS
 
John Kraaykamp Musical Awards
2008 Beste mannelijke hoofdrol in een kleine musical (nominatie)