musical
Biografie

Kok-Hwa studeerde bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij volgde zanglessen bij Martin Wright, adriaan van Limpt, James Hutchinson en Rob Stallinga. Naast het zelf spelen in producties is Kok-Hwa ook regelmatig werkzaam als…
Start > Acteurs > Kok-Hha Lie
Over...

 
Geb.datum:
5-3-1975
Woonplaats:
Amsterdam
Website:


Kok-Hha LieNIEUWS
11/12/12

Musicalsterren worden kerststerren..

Het kan niemand ontgaan zijn.. Freaky Pudding maakte een kerstclip. En dit deden ze niet alleen om ons te vermaken, maar ook voor een goed doel! »
03/12/12

Oranje Kerstpudding

Voor de tweede maal in successie hebben prominente musicalsterren de handen ineen geslagen om samen met muzikaal duo Freaky Pudding een kerst videoclip voor een goed doel te maken. »
03/12/11

Musical Sterren steunen Cure for Cancer

Prominente musicalsterren waaronder Tony Neef, Brigitte Heitzer, René van Kooten, Freek Bartels en Renée van Wegberg brengen in de maand december een speciale CD uit waarvan alle opbrengsten ten goede komen aan het onderzoek van de Stichting Cure for Cancer. »
19/07/10

Laatste week musical Mamma Mia

Vanaf morgen is Mamma Mia! nog één allerlaatste week te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Zondag 25 juli valt het doek definitief voor de musical die in Nederland al een behoorlijke geschiedenis heeft opgebouwd. »
21/12/07

Kok-Hwa Lie schrijft nummer voor Serious Request

De 3FM dj's uit het Glazen Huis kunnen nu worden gesteund door musicalliefhebbers van Nederland. Casey Francicso heeft een speciaal nummer ingezongen dat is geschreven door Kok-Hwa Lie en Jasper Kerkhof. »


Productielijst


Artikelen
Perspresentatie
31/05/12

Bloed, Zweet en Tranen in het DeLaMar

In de Mary Dresselhuyszaal van het DeLaMar theater kreeg de pers gister een kijkje achter de schermen bij de gloednieuwe musical ‘Hij Gelooft In Mij’.… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS