acteur
Biografie

Linda ’s liefde voor muziek werd haar met de paplepel ingegoten. Elk lid van haar familie speelde wel een of meerdere instrumenten of kon zingen en daar werd dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt. Daarbij groeide ze op in een kerk waar muziek erg belangrijk…
Start > Acteurs > Linda Wagenmakers
Over...

 
Geb.datum:
30-11-1975
Website:


Linda WagenmakersNIEUWS
18/10/14

Linda Wagenmakers, Brigitte Nijman en Jasper Taconis in Songfestivalconcert

DommelGraaf & Cornelissen Entertainment brengt in 2015 Douze Points Twelve Points , een ode aan zestig jaar Eurovisie Songfestival, Linda Wagenmakers, Brigitte Nijman en Jasper Taconis
, met '' »
25/07/13

Linda Wagenmakers in ‘Vijftig tinten… de parodie’

Ook Linda Wagenmakers is te zien in de musical Vijftig tinten… de parodie als Anastasia Steele. Ze speelt de rol afwisselend met Birgit Schuurman. »
02/04/12

Cast voor Musical Gone Mad bekendgemaakt

Vandaag is in het radioprogramma Musical Moods bekendgemaakt welke artiesten dit jaar mee zullen werken aan Musicals Gone Mad. »
24/01/12

Tony Neef en Linda Wagenmakers weer als Kim en Chris

Op dinsdag 7 februari zullen Tony Neef en Linda Wagenmakers hun opwachting maken in het nieuwe decor van Miss Saigon. »
29/03/11

Spamalot App voor de telefoon

Vanaf vandaag is een gratis App van de musical Monty Python’s Spamalot te vinden in de App Store. Daarmee is de Nederlandse versie op de voet te volgen aan de hand van video’s, foto’s en nieuwtjes »


Productielijst


Artikelen
Musicalreport
30/03/12

Musical terug in Ahoy

Musical is terug in Ahoy. Musical Classics moet een nieuwe jaarlijkse traditie worden. De eerste versie smaakt naar….ja naar wat eigenlijk? Vlees? Vis?… »
Interview
21/05/11

Ster gespot bij Spamalot: Eric Idle

Musicalworld.tv is terug. Op 21 mei 2011 kwam Monty Python-lid Eric Idle op bezoek bij de Nederlandse Spamalot in Theater Carré in… »
Recensie
14/04/11

Spamalot: de grap die gaat als dit

Donderdag 14 april vond de galapremière plaats van Monty Python’s Spamalot in Rotterdam. Musicalworlds recensie. Ook met gefilmde impressie van… »
Perspresentatie
13/03/11

Lach je rot om Spamalot

Gefilmde reportage van musicalworld.tv rond Monty Pythons Spamalot. Gesprekken met cast en producent Albert Verlinde, die zich ook… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS