musical
Biografie

Loes Haverkort (Almelo, 19 januari 1981) is een Nederlandse actrice. Zij groeide op in buurgemeente Wierden en rondde in 2004 haar acteursopleiding af aan de Toneelacademie Maastricht. Daarna richtte zij met vier bevriende actrices een eigen toneelgezelschap…
Start > Acteurs > Loes Haverkort
Over...

 
Geb.datum:
19-01-1981


Loes HaverkortNIEUWS
17/01/14

Jonathan Demoor in Soldaat van Oranje

Vanaf 28 januari is de cast van de langstlopende theatervoorstelling in Nederland Soldaat van Oranje gedeeltelijk ververst. Zo keert Loes Haverkort (Route 66) terug als Charlotte en treedt Jonathan Demoor (Love Story) toe tot het ensemble. »
17/12/10

Loes Haverkort verlaat Soldaat van Oranje

Aangezien Loes Haverkort in verwachting is, wordt haar rol in Soldaat van Oranje eind februari 2011 overgenomen. Dit is niet de enige castwissel. »
04/11/10

Soldaat van Oranje verlengd

Na de première van afgelopen zaterdag is er een dusdanige run op de kaartverkoop ontstaan dat producent New Productions gisteren bekend kon maken dat de musical in ieder geval in de maanden januari en februari door gaat spelen. »
28/09/10

Koningin bij wereldpremière Soldaat

Hare Majesteit de Koningin is aanwezig tijdens de wereldpremière van de nieuwe musical Soldaat van Oranje op 30 oktober 2010 in het nieuwe theater De TheaterHangaar op voormalig Vliegveld Valkenburg bij Leiden. Hunne hoogheden Prins Pieter-Christiaan en Prinses Anita zijn ook bij de première aanwezig. »
14/09/10

Nieuwe Dakota voor Soldaat

Soldaat van Oranje – De Musical heeft een nieuwe Dakota dankzij de Aviodrome in Lelystad. De kleur van het historische toestel is geheel in stijl met de musical: Oranje. »


Productielijst


Artikelen
Recensie
19/10/15

Op het puntje van je stoel bij Fatal Attraction

Afgelopen maandag ging Fatal Attraction in première in het DeLaMar. Geen musical, maar wel een spannend toneelstuk met musicalmensen. Als je op… »
Recensie
30/10/10

Soldaat van Oranje: “Je Maintiendrai”

In de TheaterHangaar op het voormalig Vliegveld Valkenburg is dé theaterervaring van de laatste jaren te beleven: Soldaat van Oranje - De Musical.… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS
 
Musicalworld Awards
2011 Beste vrouwelijke hoofdrol 2011 (nominatie)