musical
Biografie

Hij studeerde af in de richting Musicaltheater aan de Fontys Dansacademie Tilburg. Kreeg zanglessen bij Jack Breikers en Edward Hoepelman, Marc volgde workshops bij o.a. Stanley Burleson, Marianne van Wijnkoop en Tetske van Ossewaerde en dramalessen van…
Start > Acteurs > Mark van Beelen
Over...

 
Geb.datum:
04-06-1982
Website:


Mark van BeelenNIEUWS
09/06/08

Mark van Beelen toch in musical Tarzan

Goed nieuws voor Mark van Beelen. Tijdens de premiere van Marjolein Teepen als Evita afgelopen weekend, maakte Mark tegenover Musicalworld bekend dat hij toch in de Duitste productie van de musical Tarzan te zien zal zijn als cover voor de hoofdrol. »
24/10/06

Kandidaten rol Tarzan bekend.

Vandaag is bekend geworden wie de 5 overgebleven kandidaten zijn voor de rol van Tarzan. Totale onbekenden zitten er niet tussen; grote namen evenmin. Met een televisieshow zal uiteindelijk worden bepaald wie er in een lendedoekje over het podium van het circustheater zal slingeren.

»


Productielijst


Artikelen
Interview
06/04/08

Mark van Beelen: geen spijt van tweede Tarzanavontuur

'Op televisie leek het of ik eraan onderdoorging.' Een interview met acteur Mark van Beelen aan wie de felbegeerde rol van Tarzan opnieuw voorbijging. »
Perspresentatie
06/11/06

Tarzan - Wie wordt Tarzan?

Vanaf april 2007 is de nieuwe Joop van den Ende musical "Tarzan" in het Circus Theater in Scheveningen te zien. Een paar weken geleden kwamen Directeur… »


FOTO'S

musicalAWARDS