musical
Biografie

Martin volgde het VWO en daarna de opleiding Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Leiden. Kreeg acteerlessen bij Carline Brouwer, Judith Brokking en Gabrielle Hafkenscheid en Yvonne van den Hurk.Volgde workshops van Franco Dragone,…
Start > Acteurs > Martin van der Starre
Over...

 
Geb.datum:
11-9-1970
Website:
zie ook:


Martin van der StarreNIEUWS
04/02/15

Martin van der Sterre debuteert op single als Vanderstarre

Het juiste moment is de titel van de debuutsingle van Martin van der Starre. Als platenartiest hanteert Martin de artiestennaam Vanderstarre. »
26/10/12

Woodstock the Story

Ruim 40 jaar na het muziekfestival Woodstock is de line-up live te horen in ruim 40 Nederlandse theaters. Met nummers van o.a. Janis Joplin, Joe Cocker, Jimi Hendrix, Tim Hardin, Crosby Stills Nash, Creedence Clearwater Revival, Santana, The Band, Jefferson Airplane, Melanie en The Who. »
03/02/11

Martin van der Starre rockt weer

Martin van der Starre is na 5 maanden van afwezigheid te zien in de rol van Brit in de rockmusical We Will Rock You. »
29/10/10

Martin van der Starre is Willem van Oranje

Martin van der Starre, Ara Halici en Hein Gerrits zullen te zijn zijn in de nieuwe musical over Willem van Oranje, die voor volgend theaterseizoen gepland staat.
»
29/09/10

Nieuwe Brit in WWRY

De rol van Brit in We Will Rock You zal de komende periode gespeeld worden door Ruud van Overdijk. Hij vervangt de geblesseerde Martin van der Starre die voor de première van de rockmusical zijn achillespees volledig afscheurde. »


Productielijst


Artikelen
Reportage
24/02/11

We Will Rock You: de blessuretijd voorbij

Vijf maanden later dan gepland beleeft Martin van der Starre eindelijk zijn première in We Will Rock You. Ook Antje Monteiro maakt… »
Recensie
25/11/07

Route 66, een doodlopende weg

Route 66 is een onduidelijk en zeer rommelig gestructureerde musical, waar zelfs voor een talent als Frank Lammers geen eer aan te behalen valt. »
Perspresentatie
23/10/07

Get your kicks on Route 66

De makers van de musical ‘Turks Fruit’, Stichting Beeldenstorm en Harry Kies Theaterproducties, komen dit theaterseizoen met een nieuwe productie:… »


FOTO'S

Musicalnieuws

musical

musicalAWARDS
 
Johnny Kraaykamp Musical Awards
2006 Beste Mannelijke Hoofdrol in een Grote Musical Productie (nominatie)