Biografie

Michael Diederich begon zijn opleiding in het Wagner College in New York. Hij volgde zowel in New York als in Californië verschillende zang, dans en spel lessen van o.a. Beverly Marks, Stan Thomas Rose, David Castleberry, Lewis Hardee en Kay Standifer.…
Start > Acteurs > Michael Diederich
Over...

Woonplaats:
Amsterdam
Website:


Michael DiederichNIEUWS
05/06/08

Musicalverkleedfeest bij Forbidden Musicals

'Forbidden Musicals' is in acht jaar tijd verworden tot een absoluut fenomeen binnen de Nederlandse musicalwereld. »
03/03/08

Forbidden Musicals on Tour

Forbidden Musicals is een messcherpe parodie op musicals die in Nederland te zien waren en werd de afgelopen 8 jaar altijd door een immer groeiende schare fans bezocht. »
18/06/07

Forbidden Musicals 8

Op 24 en 25 juni 20.15 2007 worden in het Werkteater te Amsterdam voorstellingen van de kritisch bejubelde musicalparodie Forbidden Musicals gegeven. »
30/03/07

Het mysterie van Charles Dickens

Op 29 maart ging “Het Mysterie van Charles Dickens” in première. Een voorstelling van Stichting JCSU Musicals geregisseerd door onze eigen columnist Michael Diederich. De Nederlandse bewerking is van Petra van der Eerden.

»
07/03/07

Michael Diederich regisseert Charles Dickens musical

Op 29, 30 31 maart en 1 april is de Koggehal in de Goorn omgetoverd tot het Koninklijke Revue Theater ( KRT ). Hier zal de zeer ervaren cast van JSCU Musicals onder de bezielende leiding van regisseur en choreograaf Michael Diederich een spectaculaire musical op de planken zetten :  “Het mysterie van Charles Dickens”.

»


Productielijst


Artikelen
Recensie
06/04/08

Forbidden Musicals On Tour

Forbidden Musicals is inmiddels een begrip. Op veler verzoek en wegens het enorme succes komt Forbidden dit jaar voor het eerst met een heuse tour door… »
Perspresentatie
17/03/08

Forbidden Musicals on Tour

Eind maart gaat Forbidden Musicals on Tour van start. Voor de die hard musical liefhebbers is “Forbidden” inmiddels een begrip. Voor het grote publiek… »
Column
10/09/06

Forbidden Feiten, deel 2

Hallo lieve mensen! Wat ben ik blij dat jullie mijn column van vorige maand zo leuk vonden! En dat is maar goed ook, want jullie zijn al lang niet van… »
Column
02/08/06

Forbidden Feiten, deel 1

Goh, wat is het lang gelee zeg! En de verklaring daarvoor zou zelfs een column waard zijn, maar ik ga toch onverstoord door met mijn oorspronkelijk plan… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS