musical
Biografie

Oren Schrijver debuteerde als kind in een aantal producties van het Nationale Toneel. Zijn opleiding kreeg hij daarna bij de Jeugdtheaterschool Rabarber en in New York bij de American Academy of Dramatic Arts.

theater
* Les Miserables pijl lees meer
Start > Acteurs > Oren Schrijver
Over...

 
Geb.datum:
13-7-1978
Website:


Oren SchrijverNIEUWS
18/08/12

Anne-Wil Blankers terug in verlenging Soldaat van Oranje

Soldaat van Oranje is opnieuw verlengd. De voorstelling is nu in ieder geval te zien tot en met januari 2013. Anne-Wil Blankers zal dan opnieuw koningin WIlhelmina vertolken. »
23/05/12

Matteo van der Grijn weer Soldaat van Oranje

Vanaf 1 juli zal Matteo van der Grijn terugkeren als Erik Hazelhoff Roelfzema in Soldaat van Oranje - De Musical. Ook Boy Ooteman en Oren Schrijver zullen weer in de voorstelling te zien zijn »
20/04/11

Castalbum Soldaat van Oranje uitgereikt

Gisteravond ontving de cast van Soldaat van Oranje De Musical na afloop van de voorstelling het eerste exemplaar van de soundtrack van de musical. Het album bevat 19 nummers gezongen door de originele cast en drie bonustracks »
21/10/10

TheaterHangaar officieel geopend

Vandaag opende burgemeester drs. Jos Wienen van Katwijk officieel de TheaterHangaar op voormalig Vliegveld Valkenburg bij Leiden. Dit nieuwe theater is het huis van de musical Soldaat van Oranje die op 30 oktober in première gaat. »
08/09/10

Soldaat krijgt nieuw jasje

Het boek Soldaat van Oranje wordt uitgebracht in een musicaleditie. Vrijdag overhandigt prins Pieter-Christiaan van Oranje in sociëteit Minerva in Leiden het eerste exemplaar aan hoofdrolspeler Matteo van der Grijn. »


Productielijst


Artikelen
Reportage
10/12/14

Minoes de musical: Kattengejank in het theater

Nu de première aanstaande zondagmiddag nadert, spreekt Musicalworld.TV met Theun Plantinga en Kim van Zeben van Minoes de musical,… »
Perspresentatie
25/08/10

In de houding voor de Soldaat van Oranje

Op Vliegveld Valkenburg presenteerden cast en creatives van Soldaat van Oranje De Musical zich aan de pers. Een gefilmde impressie van MusicalWorld.TV. »
Perspresentatie
10/09/08

Musicalworld.TV op de catwalk

Cast en crew van de nieuwe musical Super Model De Musical presenteerden zich op 10 september in Hotel Krasnapolsky in Amsterdam aan de pers. Een… »
Recensie
20/10/07

Bad Hair day

Deze Hair is anders. Deze Hair is apart. Deze Hair verbijstert. Deze Hair overdondert. Van Hair blijft in deze Hair niet veel over. Na de voorstelling… »


FOTO'S

musical

Musicalnieuws

musicalAWARDS
 
John Kraaykamp Musical Awards
2003 Aanstormend Talent (nominatie)
Musicalworld Awards
2011 Beste mannelijke bijrol (nominatie)