acteur
Biografie

Richard Groenendijk (Dirksland, 24 september 1972) groeide op het eiland Goeree-Overflakkee, waar hij tot zijn 18e woonde. Hij verhuisde naar Rotterdam en studeerde daar in 1998 af op de Hogeschool als communicatiedeskundige.

Theater pijl lees meer
Start > Acteurs > Richard Groenendijk
Over...

 
Geb.datum:
24-09-1972
Woonplaats:
Rotterdam
Website:


Richard GroenendijkNIEUWS
03/06/14

SoloCD Richard Groenendijk

Richard Groenendijk blikt terug op 15 jaar carrière met eigen CD, waarop ook nummers uit muziektheatervoorstellingen staan, waar hij deel van uit maakte. »
30/09/12

Richard Groenendijk wint Poelifinario Cabaretprijs

Cabaretier Richard Groenendijk won gisteravond de Poelifinario Cabaretprijs met zijn voorstelling ‘Alle Dagen’. De cabaretprijs wordt ieder jaar toegekend aan het meest indrukwekkende cabaretprogramma van het seizoen. »
31/07/12

Richard Groenendijk bij Margreet Dolman

Richard Groenendijk is te gast bij Margreet Dolman. Hij praat daar over de musical Yab Yum, en zijn solovoorstelling Alle Dagen, waarin hij zijn musicalervaringen volop langskomen. »
16/12/11

Castingnieuws ‘Circus Yab Yum’

Vandaag werden de eerste castleden bekendgemaakt die te zien zullen zijn in de muzikale circusvoorstelling Circus Yab Yum van Stardust Theatre.
»
30/11/10

Richard Groenendijk in musical Herinnert U Zich Deze Nog?!

Richard Groenendijk gaat een rol spelen in de musical Herinnert U Zich Deze Nog?! van Harry Kies Theaterprodukties, de medeproducent van onder andere Turks Fruit en Dromen…zijn Bedrog. »


Productielijst


Artikelen
Recensie
29/08/12

Yab Yum: De meiden van Henk van der Meyden

Musical!, Circus! en Cabaret!; Yab Yum, het Circus van de Nacht belooft veel, maar levert teleurstellend weinig. Musicalworld.TV filmde gesprekken… »
Reportage
28/11/11

Richard Groenendijk herinnert ‘t zich nog

In zijn nieuwe soloprogramma vertelt Richard opnieuw allerlei verhalen uit zijn leven, waaronder een kijkje achter de schermen bij zijn laatste musical. »
Recensie
14/02/11

Herinnert u zich deze nog?!

De aanloop naar de musical was woeliger dan menig stormachtige dag op het zendschip, maar toch kon 'Herinnert u zich deze nog?!' maandag in premiere gaan. »
Perspresentatie
24/01/11

Herinnert u zich Radio Veronica nog?

Zelfs Lange Frans waagt zich nu aan musical. Musicalworld.tv's reportage over de Radio Veronica-musical Herinnert u zich deze nog?,… »


FOTO'S

Musicalnieuws

musical

MusicalnieuwsAWARDS