musical
Biografie

Roberto volgde acteerworkshops van Joe Weston en Lucas Borkel en zanglessen van Jimmy Hutchinson. Naast theater was hij ook in Onderweg Naar Morgen te zien als Hans Rademakers en doet hij diverse nasynchronisaties. Zo gaf hij onder ander zijn stem aan…
Start > Acteurs > Roberto de Groot
Over...

 
Geb.datum:
02-10-1965
Woonplaats:
Amsterdam
Website:


Roberto de GrootNIEUWS
20/01/14

Verlenging voor Jungle Book

De familiemusical Jungle Book wordt verlengd met 50 voorstellingen en is nog tot en met zondag 18 januari 2015 te zien in de Nederlandse theaters. Dat maakte OpusOne vandaag bekend. »
05/11/13

Cast Opus One’s Jungle Book bekendgemaakt

Fred Butter (Baloe) en Roberto de Groot (Bagheera) zijn de bekendste namen in de herneming van Jungle Book door Opus One. »
03/11/11

Bommel en Tom Poes gaan online

Vanaf vandaag zijn de striphelden Ollie B. Bommel en Tom Poes te volgen via Twitter en Facebook. Zij vertellen in eigen woorden over De Nieuwe IJstijd, de voorstelling waarin zij samen de hoofdrol spelen en die vanaf december te zien is in de Nederlandse theaters. »
02/10/09

Sonneveld voor altijd

De makers van “Telkens Weer Het Dorp”, het succesvolle eerbetoon aan, tekstdichter Friso Wiegersma (Sonnevelds levenspartner) presenteren vol trots het theaterconcert “Sonneveld voor Altijd!”. »
31/03/08

Musical Evita naar Antwerpen

Roberto de Groot en mogelijk Brigitte Heitzer zullen een maand lang te zien zijn in de stadsschouwburg Antwerpen. »


Productielijst


Artikelen
Recensie
17/01/14

Opnieuw de jungle in

Opus One brengt Jungle Book weer terug in de theaters. De jubileumproductie heeft sterke vertolkingen van Mowgli en Bagheera. »
Perspresentatie
10/12/13

Jungle Book: Opus 1 viert Opus 25

Theaterproducent Opus One viert haar 25-jarig jubileum met een vernieuwde versie van Jungle Book. Gesprekken met de cast. VIDEO. »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS
John Kraaykamp Musical Awards
2003 Beste Mannelijke Bijrol
 
John Kraaykamp Musical Awards
2007 Beste mannelijke bijrol in een grote musical (nominatie)