musical
Biografie

Robin van den Akker sloot in 2003 zijn HBO-opleiding jazz- en musicaldans af. Tijdens en na zijn opleiding volgde Robin workshops bij enkele grote namen, waaronder Henny Kaan, Tom de Ket, Carline Brouwer, Kees van Kooten, Peter Faber, Diederik Ebbinge,…
Start > Acteurs > Robin van den Akker
Over...

 
Geb.datum:
21-07-1979
Website:


Robin van den AkkerNIEUWS
14/06/10

Robin van den Akker 1e cast Sky

Het afgelopen theaterseizoen is Robin van den Akker regelmatig opgegaan als Sky in de musical Mamma Mia!. Vanaf 28 juni zal hij John Vooijs volledig gaan overnemen in deze rol. »
11/12/09

2e Live show Mary Poppins, Robin van den Akker gaat backstage

Aanstaande zondag, 13 december, gaat Sipke Jan op stap met Robin van den Akker (finalist Op zoek naar Joseph). Sipke Jan blikt terug op de tweede liveshow met rmusicalactrices Lone van Roosendaal en Kim-Lian van der Meij. »
25/08/09

Robin van den Akker ambassadeur Schone Kleren

In juni berichtte Musicalworld al dat Robin van den Akker (Mamma Mia!) zich fanatiek inzette voor de Schone Kleren Campagne. Vandaag kondigt SKC aan dat Robin haar nieuwe ambassadeur is. »
09/06/09

Robin van den Akker zet zich in voor de Schone Kleren Campagne

Musicalacteur Robin van den Akker is nauw betrokken bij Stichting Schone Kleren. Op 18 november presenteert hij een groot event in de Balie in Amsterdam vanwege het 20-jarig bestaan van deze stichting. »
16/05/09

Robin van den Akker in Mamma Mia

Robin van den Akker, dit theaterseizoen te zien geweest in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, zal volgend seizoen te zien zijn in de Abba musical 'Mamma Mia!'. »


Productielijst


Artikelen
Reportage
27/03/19

VIDEO: 1000 Circles of Life

In het zicht van de laatste voorstelling op 21 juli viert The Lion King nog even zijn 1000e voorstelling. Gesprekken met acteurs <b>Robin van den… »
Recensie
30/10/16

Spektakel op de savanne

Vanmiddag was de reprise van de indrukwekkende Disney musical The Lion King. Heel bekend Nederland trok mooie kleren aan en was te vinden in het… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS