acteur
Biografie

Rolf studeerde aan het Twents Conservatorium in Enschede. Hij kreeg zangles van Lidy Dekker, Annetje van der Meer, Ingrid Olofsson en Maria Rondel en dramalessen van Lucas Borkel en Mara Otten. Hij speelt piano, saxofoon en klarinet. Tijdens zijn studie…
Start > Acteurs > Rolf  Koster
Over...

 
Geb.datum:
25-02-1968
Woonplaats:
Amsterdam
Website:


Rolf  KosterNIEUWS
08/06/12

‘Wordt u al geholpen?’ gered

Onder andere Rolf Koster, Daphne Flint, en Sabine Beens zijn komend seizoen toch te zien in 'Wordt u al geholpen?". De voorstelling die door 3 and a crowd werd teruggetrokken wordt nu gemaakt door De Graaf & Cornelissen Producties. »
10/08/10

Musical ROTR terug in Nederland

Bijna 10 jaar na de eerste voorstelling is de parodiemusical Rocky over the Rainbow opnieuw in de Nederlandse theaters te zien. »
15/09/09

Concert for Freedom 2010

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht presenteert van januari tot en met mei 2010 de nieuwe theatershow Concert for Freedom. »
29/01/09

Your Votes op het Nationale Songfestival

Zondag 1 februari is het eindelijk zover; om 20.20 uur kun je op Nederland 1 kijken naar de live show van het Nationale Songfestival. »
16/12/08

Rockopera in Concert

Een avond het met allerbeste uit zes rockopera's, dat is Rockopera in Concert. In Rockopera in Concert hoor, zie en beleef je alle hoogtepunten uit Tommy, Evita, Jesus Christ Superstar, Hair, Rent en The Wall. »


Productielijst


Artikelen
Perspresentatie
23/09/10

Rocky Over The Rainbow: De leukste thuis

Op 9 oktober komt de satirische musical Rocky Over The Rainbow opnieuw in het theater. MusicalWorld.TV voert gesprekken met de makers. »
Recensie
18/01/09

Premiere Rock Opera in Concert

Het Orkest Koninklijke Luchtmacht durft een gok te nemen. In een periode waarin veel producenten kiezen voor de veilige weg door toegankelijke feel good… »
Interview
29/12/08

Rock Opera in Concert

In januari komt de Koninklijke Luchtmacht Kapel met een nieuwe voorstelling genaamd 'Rock Opera in Concert'. Musicalworld reisde af naar Amersfoort voor… »
Recensie
21/01/08

A Tribute to the Bee Gees

Pop en rock nummers van bekende artiesten en bands zijn de laatste jaren een enorme inspiratiebron geweest voor menig theatervoorstelling. »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS
 
John Kraaykamp Musical Awards
2002 Beste Mannelijke Bijrol (nominatie)