musical
Biografie

Roy van Iersel begon op tienjarige leeftijd met de toneelopleiding in Zwolle. Hij deed de vooropleiding MBO bij Dansacademie Lucia Marthas om versneld door te stromen naar de driejarige HBO-opleiding aldaar. Tussen 2001 en 2006 volgde hij zanglessen bij…
Start > Acteurs > Roy van Iersel
Over...

 
Geb.datum:
1986
Woonplaats:
Amsterdam
Website:


Roy van IerselNIEUWS
03/11/11

Kerstwens de Musical

Kevin is een snelle jongen die geslaagd is als zakenman. Hij heeft al zijn vrienden door de jaren heen volledig verwaarloosd en keuzes gemaakt die hem gemaakt hebben tot de man die hij nu is. Is hij alleen wel blij met de gedachte dat hij zijn vriendin van toen heeft achter gelaten? »
08/09/11

Roy van Iersel in jeugdmusical Kerstwens

Roy is sinds april 2011 ambassadeur van de Nederlandse Jeugd Musical School en speelt vanuit deze samenwerking de hoofdrol in De Kerstwens. De jeugdtalenten krijgen In deze voorstelling de kans om met professionals te spelen.
»
16/04/11

Roy van Iersel verbindt zich aan NJMS

De Nederlandse Jeugd Musical School (NJMS) is een musical opleiding die zijn oorsprong heeft in Zwolle. Bij NJMS ontwikkelen en integreren wij de theatrale vaardigheden van de leerling op het gebied van spel, dans en zang. Roy van Iersel heeft zich aan de opleiding verbonden als adviseur en zal ook diverse workshops gaan geven. »
17/09/10

Ontspanning voor cast Legally Blonde

Na weken van voorbereiding en repeteren verdient de cast van de nieuwe musical Legally Blonde ook wat ontspanning. Daarom worden de acteurs een dag lang in de watten gelegd in een mobiel wellnescenter. »
12/05/10

Musicalsterren bereiden zich voor op Musicalgirls in Concert.

Vrijdagavond 28 mei vindt in Regardz Heerlickheijd van Ermelo het theaterconcert ‘Musicalgirls in Concert’ plaats. De repetities zijn inmiddels begonnen. »


Productielijst


Artikelen
Reportage
15/05/13

Toy Boy Roy: Roy van Iersel lanceert debuutsingle

Ex-musicalster Roy van Iersel (Joseph) brengt na twee jaar afwezigheid zijn debuutsingle uit. Musicalworld.TV maakte een impressie… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS