acteur
Biografie

Sandor studeerde af aan het Fontys Conservatorium Tilburg richting muziektheater. Kreeg zanglessen van onder anderen Edward Hoepelman en Ivar Costenoble. Kreeg spellessen van onder anderen Marc Krone en Roeland Vos.

Theater
Vertolkte…
Start > Acteurs > Sandor Stürbl
Over...

 
Geb.datum:
9 augustus 1985
Woonplaats:
Amsterdam


Sandor Stürbl



NIEUWS
14/02/13

Peter Pan in oktober terug in Nederland

Het succes voor ‘Peter Pan – The Never Ending Story’ lijkt ‘never ending’. Nadat producent Music Hall een tijdje terug al extra shows in de Ziggo Dome mocht aankondigen, is er nu weer goed nieuws »
30/11/12

Met een familieticket naar Peter Pan

Kom met het hele gezin voor de beste prijs naar de arenashow ‘Peter Pan– The Never Ending Story’. Producent Music Hall introduceert vandaag namelijk het Familieticket. »
24/05/12

Sandor Sturbl is Peter Pan

De Avro meldt dat Sandor Sturbl de titelrol gaat spelen in Music Hall's 'Peter Pan'. »
12/09/11

Vlaamse WWRY verlengd

De Vlaamse versie van de musical We Will Rock You is wegens succes verlengd tot en met 9 oktober. Ook is We Will Rock You in Nederland maar liefst vier maal genomineerd voor een Johnny Kraaijkamp Musical Award. »
20/05/11

Cast WWRY naar Walibi

Op donderdag 26 mei 2011 komt de cast van de rockmusical We Will Rock You naar Walibi Holland. Na ruim 250 voorstellingen is het tijd om de cast eens ‘in het zonnetje’ te zetten. Er staat hen een rit te wachten in de achtbaan Speed of Sound. »


Productielijst


Artikelen
Reportage
13/02/13

Peter Pan, The Homecoming Prince

Het arenaspektakel Peter Pan doet Ziggo Dome Amsterdam aan. Impressie van de première met gesprekken met Sandor Stürbl, <b>Jennifer… »
Reportage
07/09/12

Peter Pan: Een kingsize ventje

Drie maanden voor de première mag een select gezelschap een preview van de arenashow Peter Pan bekijken. Musicalworld.TV was erbij en sprak… »
Perspresentatie
18/07/12

Varen met Peter Pan

Onlangs streek Peter Pan neer in de haven van Amsterdam voor een optreden en promotie voor de arenatour. Videoreportage van Musicalworld.TV»
Reportage
15/06/12

Music Halls Peter Pan: Vlieg met me mee

Musicalworld.TV volgt cast en creatives van Music Halls Peter Pan naar Londen. Gesprekken met o.a. Sandor Stürbl, <b>Wim Van den… »


FOTO'S

Musicalnieuws

Musicalnieuws

Musicalnieuws



AWARDS